A kis Jaxon Buell szülei, Brandon és Brittany már a terhesség alatt tudták, hogy valami gond van a babával, az orvosok azonban nem tudták megmondani pontosan, hogy mi lehet a baj. A doktor ezért javasolta nekik az abortuszt, azonban a mélyen vallásos pár ragaszkodott a kicsihez. Az viszont csak a szülés után derült ki, hogy a kisfiú egy nagyon ritka velőcső-záródási rendellenességben, anencephaliában szenved, ami miatt az agyának és a koponyájának az egyik fele nem fejlődött ki rendesen.

jaxon-buell-cosmopolitan

A szülők azonban így is büszkék Jaxonra, és fel is töltöttek róla néhány képet az internetre, de a kommentelők rögtön támadni kezdték őket, és sokan kegyetlennek nevezték a párt, mert nem az abortusz mellett döntöttek. „Nagyon rossz látni, hogy mások milyen véleménnyel vannak a babánkról, akivel még soha nem is találkoztak” – írta az apuka a közösségi oldalára. Brittany és Brandon azonban megküzdött a támadókkal, és még több képpel akarják bebizonyítani, hogy Jaxon boldog és szépen fejlődik.

jaxon-buell-cosmopolitan

Sőt, a kisfiúnak nemrég még a „szeretlek” szót is sikerült kimondania annak ellenére, hogy az orvosok úgy gondolták, soha nem fog tudni beszélni. Most pedig élete második karácsonyára készül, és szülei szerint egyszerűen imádja az ünnepet. Jaxon nagyon szereti a karácsonyi filmeket, és jókat nevet rajtuk. „Ez volt Jaxon életének eddigi legszebb napja! Végig nagyon jó kedve volt, és végre először találkozhatott a Mikulással is!” – írta a büszke apuka, és egy későbbi posztban azt is hozzátette, hogy a kisfiú napról napra egyre többet kommunikál velük, ami nagyon nagy fejlődést jelent az ő életében. A karácsonyt pedig szüleivel fogja tölteni, akik megpróbálják a lehető legszebbé tenni Jaxon második ünnepét.

Címkék: advent baba gyerek karácsony mikulás