Oké, most már hivatalos, hogy a Kardashian-család mindig képes valamivel meglepni a világot! Kimtől például már megszokhattad, hogy fotózásokon szívesen megvillantja meztelen testét, de a valoságshow-sztár még hatalmas babapocakkal is levetkőzött, sőt, a hírek szerint a terhessége alatt sem állt le a plasztikával. De nővére, Kourtney sem éppen szégyenlős, ugyanis nemrég ő is megmutatta magát teljesen pucéran. Sőt, modellkedő húguk, Kendall is bevállal néha egy-egy nagyon merész szettet. Arról pedig már nem is beszélve, hogy pár napja a legfiatalabb tesójuk, a 18 éves Kylie akasztotta ki az egész világot latexrucis és kerekes székes fotóival. Most azonban kivételesen nem a villantásaikkal lepték meg a netezőket, hanem a karácsonyi kívánságlistájukkal, amin olyan méregdrága cuccok szerepelnek, hogy sokan nem tudták szó nélkül hagyni.

A Kardashian-Jenner család ugyanis összeállított néhány ajándékötletet a saját weboldalukon, persze az átlagos lányok számára teljesen megfizethetetlen tippekkel. Kim listáján olyan meglepik szerepelnek, mint például egy majdnem 800 ezer forintos dizájner bőrdzseki, egy 835 ezer forintos nyaklánc, egy 610 ezer forintot érő csipkebody, és néhány „olcsóbb” smink és krém, mint a 33 ezer forintos ajakszínező paletta.

kardashian-karácsony-cosmopolitan

Kim természetesen nem csak magára gondolt, hanem újszülött kisfiára, Saint-re is, úgyhogy néhány ultradrága babafelszerelést is hozzácsapott a rucikhoz, köztük egy 113 dolláros, azaz 34 ezer forintos bébicsomagot is rugdalózóval és pléddel. Kanyénak pedig könyveket és egy 1050 dolláros, azaz majdnem 300 ezer forintos táskát nézett ki.

kardashian-karácsony-cosmopolitan

Testvérei sem hazudtolták azonban meg magukat, Kendall például egy 8895 dolláros (2,5 millió forintos) fülhallgatót is választott, Kylie többek között egy 300 dolláros (85 ezer forintos) Polaroid fényképezőre vágyik, Khloé pedig egy majdnem fél milliós játékkonyhával szeretné meglepni a gyerekeket. És mivel a Kardashianokról van szó, elég nagy az esélye, hogy a luxuskívánságaik valóra is válnak, és idén ezeket a meglepiket találják a fa alatt.

kardashian-karácsony-cosmopolitan

kardashian-karácsony-cosmopolitan

 

Címkék: advent karácsony karácsonyi ajándék kardashian kim kardashian luxus ünnep