Téged is sokkolt az az anyuka, aki 300 ajándékot vett a gyerekeinek? Hát, akkor ettől a házaspártól tutira még jobban meglepődsz! Dan és Louise Hill szerették volna ikreik első karácsonyát emlékezetessé tenni, ezért közel 10 millió forintnak megfelelő összegért vettek ajándékot a 10 hónapos babáknak! (Akik egyébként valószínűleg nem fognak erre emlékezni.)

10-milliós-karácsonyi-ajándék-cosmopolitan

Az ajándékok között volt két közel 2 millió forintos hintaló, két 1 millió forintos gyémántkarkötő, egy 800 ezres Burberry mackógyűjtemény és két elektromos Bentley játékautó is, aminek darabja 322 ezer forintba kerül. De ez még mind semmi!

10-milliós-karácsonyi-ajándék-cosmopolitan

Lezáratták egy egész napra az essexi Marsh Farmot (ebben a parkban fogadja a télapó a gyerekeket), hogy a Mikulás csakis az ő ikreikre figyeljen! A szülők szerint ez volt a legdrágább dolog, hiszen 1 óra alatt akár 100 család is megfordul itt, tehát nagyon mélyre kellett nyúlniuk a pénztárcájukban. Dan és Louise azt mondják, hogy tudják, hogy ez őrültségnek tűnik, de ez az első karácsonyuk együtt és nagyon fontos számukra. Sőt, szerintük a gyerekek is imádni fogják mindezt!

10-milliós-karácsonyi-ajándék-cosmopolitan

A nevetségesen extra felhajtás egyébként nem áll távol a pártól, az ikrek érkezése előtt is több mint 8 millió forintot költöttek, mert szerettek volna lépést tartani a Kim Kardashiannel és Kanye Westtel. Pont ezért a kicsik ruháit is egy portugál divattervezővel készítették el (a babák nem viselik kétszer ugyanazt a ruhát), sőt, mindenből a legdrágább és legmárkásabb holmit vették meg. Hát, az biztos, hogy nem mindennapos, hogy valaki Louis Vuitton táskában hordja a pelusokat és a cumisüvegeket!

10-milliós-karácsonyi-ajándék-cosmopolitan

Te mit gondolsz a babák luxuskényeztetéséről?

Címkék: advent ajándék gyerekeknek bébi csecsemő ikrek karácsony karácsonyi ajándék luxus ünnep