1. Csapd oldalra!

Ha valami igazán egyszerű, de mégis mutatósra vágysz, ez az oldalkonty lesz a kedvenced! Már csak azért is, mert ha a nagy sürgés-forgásban nem jut időd a hajmosásra, ezzel a frizurával elrejtheted a több napos tincseidet.

2. Miss Waldorf

Mindig is ámulva nézted Blair gyönyörű hajkölteményeit a Gossip Girlben? Akkor most figyelj, mert elhoztuk az egyik legcsodálatosabb frizuráját! Egy napra mindenki megérdemli, hogy Blair legyen, úgyhogy hajpántra fel!

3. Mesés fonat

Emlékszel még a Kristen Stewart féle Hófehérke filmre? Ha valami izgalmas frizurára vágysz, próbáld ki Kristen filmbeli fonatát, és garantáltan te leszel a legvarázslatosabb a családi bulin!

4. Hollywoodi glamour

Esetleg feldobnád a hajad egy csillogó hajékszerrel, de nem tudod, hogyan is tedd bele? Akkor csekkold ezeket a szuper ötleteket!

5. Gyönyörű Aphrodité

Ha egy picit romantikusabb megjelenésre vágysz, akkor ez a frizura a neked való! Csak vegyél fel hozzá egy maxi sifonruhát, és pont úgy fogsz kinézni, mint egy ókori görög istennő!

6. Lezser konty

Szeretnéd, ha nem tűnne túlságosan „megcsináltnak” a hajad, inkább valami egyszerű, de nagyszerűt keresel? Akkor ezzel a fonással nem lőhetsz mellé!

Címkék: advent frizura haj karácsony karácsonyi frizura konty ünnepi frizura ünnepi készülődés