1. Az EDEKA áruházlánc idén egy szomorú és elgondolkodtató sztorit mutatott be, amiben a nagypapa egy nagyon megdöbbentő módszert talált ki arra, hogy sok év után végre újra láthassa a családját, akik soha nem érnek rá. Ezek után tuti, hogy te is megölelgeted majd a nagyszüleidet!

2. A spanyol nemzeti lottó idei kisfilmjét sem fogod kibírni sírás nélkül. A történet főszereplője Justino, a magányos bácsi, aki a próbababagyárban dolgozik, és reggelre mindig vicces helyzetekbe állítja a babákat, amin a dolgozók jókat nevetnek. Bár szinte alig ismerik Justinot, egy elképesztő karácsonyi ajándékkal lepik meg őt. Zsepiket elő!

3. A Sainsbury 2014-es reklámjában a lövészárokban karácsonyozó katonák szomorú ünnepét láthatod, akik csak néhány képen láthatják a családjukat még ilyenkor is. Hirtelen azonban az ellenséges felek együtt kezdik énekelni a Csendes éjt, ami pedig ezután következik, azon te is zokogni fogsz.

4. Monty a pingvin egy kisfiú legjobb barátja, és nagyon boldogok is együtt, azonban a cuki kisállatnak mégis hiányzik valami, ami miatt szomorú. A gazdija viszont rájön, mi hiányzik Monty életéből, és megszerzi neki karácsonyra azt az ajándékot, amire az imádnivaló pingvin mindig is vágyott.

5. Volt egyszer egy maci, aki soha nem látott karácsonyt a téli álom miatt. Legjobb barátja, a kisnyuszi viszont nagyon szomorú, hogy a mackó nélkül kell töltenie az ünnepeket, ezért kitalál valamit, hogy végre együtt tölthessék az év legszebb napját…Annyira cukik, ugye?

6. A John Lewis mindig is híres volt karácsonyi reklámjairól, de ez a 2012-es sztori nemcsak nagyon édes, hanem romantikus és megható is egyben. A fiú hóember ugyanis beleszeret a lány hóemberbe, és egyszer csak elindul, és hosszú kilométereket tesz meg, hogy…. Na jó, nem áruljuk el, inkább nézd meg te, de készülj fel a pityergésre.

7. A Sainsbury 2012-es cuki történetében az anyuka és a kisgyerekek videóját láthatod, amit az apukának csináltak. A férfi ugyanis katona, ezért pedig nem tud otthon lenni az ünnepek alatt. Már a kicsik cuki üzenetétől is könnyezni fogsz, a videó közepén ráadásul egyszer csak óriási sikítozás tör ki, mert hirtelen betoppan valaki az ajtón.

8. A kisfiú kinyitja az adventi kalendárium első ablakocskáját, és innentől kezdve szinte hihetetlenül türelmetlen, és mindent megtesz, hogy végre karácsony legyen. Te pedig tuti, hogy azt hiszed, hogy azért, hogy végre megkaphassa az ajándékait, azonban végül kiderül, hogy egyáltalán nem emiatt várja az ünnepet…

Neked melyik a kedvenced?

Címkék: advent dekoráció karácsony karácsonyi ajándék karácsonyi díszítés karácsonyi reklám kisfilm megható reklámok ötletek ünnepi készülődés