Disney-varázslat

John Storms és családja 2010 óta ad az utca lakóinak nagyszerű fény show-kat texasi otthonukban, Austinban. A tavalyi szenzációt a “Let it go”-ra csinálták, aminek hónapokig tartott a megtervezése. Annak ellenére, hogy a család több tízezer égőt használt fel, a költségük mindössze 6 dollár lett, ugyanis LED izzókat használtak fel.

Dubstep őrület

Az amerikai ABC csatorna minden évben megrendezi a The Great Christmas Light Fightot, azaz A nagy karácsonyi égő csatát, amire elképesztő fénydekorációkkal nevezhetnek be a versenyzők. A texasi Johnson család 2013 óta öltözteti a házát mindenféle égőkbe, azonban az ő műsoruk kicsit eltér a többitől: meghitt karácsonyi zenék helyett üvöltő dubstepre villognak a fényeik. Lássuk a 2014-es dekorációjukat, amivel beneveztek a versenyre:

Oppá, gangam style

Ez a 2012-es dekoráció aztán tutira remek hangulatot csinált az utcán bámészkodóknak! Rodriguezék pontosan 65.558 darab LED-es égővel díszítették a házukat, és ezernyi más fényeffektet is felhasználtak. A család egyébként egy közeli barátjuk, Larry előtt tiszteleg ezzel a fényshow-val, akivel még együtt kezdtek el dolgozni a dekoráción, azonban sajnos Ő már nem élhette meg az elkészülését.

Mr. szexi

A kaliforniai Riverside 2011-ben garantáltan ettől a háztól volt hangos, sőt, talán szilveszterezni sem kellett messzire menni, ugyanis itt biztosan jobb volt a buli! Itt is több ezer LED-es égő volt segítéségére a készítőnek, aki ráadásul az egész dekorációt saját maga csinálta. Elképesztő, igaz?

A táncoló ház

A Delaney család 2014 legjobb slágereire alkotta meg szenzációs fényshow-ját, amitől pont olyan, mintha életre kelne a ház, és velünk együtt táncolna!

Neked melyik a kedvenced?

Címkék: advent fényfüzér karácsony karácsonyi dekoráció karácsonyi világítás ünnepi készülődés