Most a Grincs segítségével tudhatod meg, mennyire vagy jó megfigyelő! Ha még nem láttad Dudolf rajzait, akkor ez a karácsony jó alkalom, hogy megismerkedj vele!

Grincs-teszt

Mennyire akad meg a szemed a legapróbb részleteken? Át tudsz-e szisztematikusan tekinteni egy kusza, bonyolult helyzetet? Mennyire vagy jó megfigyelő? Ezeket a képességeidet tesztelheted az alábbi feladattal, amelynek a szerzője-kitaláljó-rajzolója a Dudolf álnéven világszerte ismert Dudás Gergely.

Az alábbi rajzon sok-sok Grincs látható, a rajzoló szerint valamivel több, mint száz, de el van rejtve a képen öt darab, gömb alakú karácsonyfadísz is. Az a feladatod, hogy megtaláld az öt gömböcskét. Ha van kedved, egy stoppert is beindíthatsz, mert ha 30 másodperc alatt megtalálod mind az ötöt, akkor elmondhatod magadról, hogy a legügyesebbek közé tartozol.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dudolf - Gergely Dudás (@thedudolf)

Szabad a gazda?

Nem könnyű, ugye? Ha megvan mind az öt vagy feladtad a keresgélést, akkor az alábbi videóra kattints rá! Ez egyrészt dokumentálja az elképesztően részletgazdag rajz elkészültét, másrészt a legutolsó fejezetben fel is fedi, hogy hol bújt meg az öt karácsonyfadísz.

Via