A napi horoszkóp szerint ma a Merkúr-retrográd igencsak megnehezítheti a zodiákus tagjainak napját. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Komoly dilemmával találhatod szembe magad. Két pasi is érdeklődik irántad, de fogalmad sincs, melyiket válaszd, mert mindkettő tökéletesnek tűnik. Pedig csak egyikükkel járhatsz, szóval legkésőbb a hétvégén döntened kellene!

Bika

Valamilyen közösségbe csábítanak téged, talán egy csoportba, amivel nem tudsz igazán azonosulni. Ha nagyon idegen számodra Bika, akkor ne erőltesd a dolgot, nehogy kellemetlen élményed származzon belőle.

Ikrek

Olyan információkat kaphatsz, amik meghatározhatják a jövődet. A probléma az, hogy a kapott információk pontatlanok és homályosak, így nem tudsz dolgozni velük. Elő kellene kerítened azt, akitől az infók származnak.

Rák

Elégedetlen vagy bizonytalan a jelenlegi szakmáddal kapcsolatban, Rák?  Azon töprengsz, hogyan változtathatnál? Kapóra jöhet néhány lehetőség, amiket ma felajánlanak neked, vagy amire rátalálsz, de fontos, hogy ne a mai napon hozz döntést.

Oroszlán

Ma nagyon élénkek a pszichés képességeid, és eléggé össze is zavarhatnak, mivel sokszor nem is a saját érzéseidet, hanem másokét érzed. Sőt, most az egészen idegen gondolatok is másoktól származhatnak, ezért légy óvatos azzal kapcsolatban, mit mondasz és teszel.

Szűz

Ijesztő hírek juthatnak a füledbe a munkahelyeden, és a nagy kérdés az: mennyire érintenek téged? Amíg ezt nem sikerül tisztázni, addig ne ess kétségbe, de főleg ne cselekedj! Ha ki tudod nyomozni az igazságot, tedd azt!

Mérleg

A kommunikáció ma több erőfeszítést igényelhet, Mérleg. Úgy tűnhet, hogy a BFF-ed vagy a pasid titkol valamit előled. Nyugtalan lehetsz, és azon agyalhatsz, lehet-e valami baj a kapcsolatotokkal. Ne félj rákérdezni a dologra!

Skorpió

A mai napon kapott információk nem biztos, hogy pontosak. A legjobb, ha magad végzel egy kis kutatást, és kideríted, mennyi igazság lehet bennük. Éppen ezért, ma ne higgy el semmit, amíg meg nem győződtél az igazságról.

Nyilas

Kifejezetten nehéz lesz kommunikálni a szerelmeddel, Vízöntő. Akár személyesen tűnik visszafogottnak, akár nem reagál az üzijedire, ne ess kétségbe, mert végül ki fog derülni, hogy bármi is a problémája, az nem veled kapcsolatos.

Bak

Ma technikai problémáid adódhatnak. Az lenne a legjobb, ha nem te próbálnád megoldani őket, hanem inkább segítséget kérnél, így elkerülheted a további kellemetlenségeket.

Vízöntő

Szeretnéd elérni egy barátodat vagy a pasidat, de ma ez jóformán lehetetlennek bizonyul. Nem reagál a hívásaidra, az üzeneteidre. Ne aggódj, Vízöntő, valószínűleg csak túl elfoglalt, de később elő fog kerülni, és mindent megmagyaráz!

Halak

A mai napon kissé szétszórt lehetsz, és el is kallódik egy számodra nagyon fontos tárgy. Valószínűleg nem ma fogod megtalálni, de jó eséllyel elő fog kerülni, szóval ne aggódj, Halak!