Ezen a héten három csillagjegy életében hatalmas változás áll be, régóta nem tapasztalt boldogságban lesz részük. Lássuk, te köztük vagy-e!

Rák

A hét első fele teljesen átlagos lesz, de ez ne tévesszen meg! Figyelj oda, hogy ezeken a napokon ne tegyél meggondolatlan kijelentéseket, és ne menj bele felesleges vitákba! Ha ezt a pár napot kibírod, a hétvégén jutalom vár rád, a barátaid körében végre kieresztheted a gőzt. Engedd, hogy előjöjjön belőled a belső gyermek, mert akkor rendkívüli dolgokban lesz részed.

Kos

Ezen a héten jobb, ha kicsit mélyebben figyelsz a belső hangodra. Figyelj oda a pénzügyekre, mert a hétvégén olyan lehetőség állhat eléd, amelynek köszönhetően az egész életed megváltozhat - de ehhez tőkére lehet szükséged. Ha úgy érzed, hogy nehézségek tesznek próbára, vedd elő a humorérzékedet. Hidd el, te vagy az, aki még a legviharosabb időkben is képes pozitívan látni a helyzetet. Március 9-én várhatod a Merkúrt a Kosban, mert hidd el, lesz mit ünnepelni.

Ikrek

A hét eleje annyira jó lesz, hogy szinte magad sem hiszed el, mennyi jó dolog történik veled. Végre bebizonyíthatod magadnak, hogy képes vagy megvalósítani azt, amit megálmodtál. Bárkivel felveszed a versenyt, ha befekteted a munkát magadba és a jövőbe. Légy büszke magadra, és értékeld a múltadat, valamint sose felejts el hálát adni!

via