Nem lesz oka a panaszra néhány kivételesen szerencsés állatövi jegynek, mivel a horoszkóp szerint már március első hétvégéjén pénz üti a markukat, és lesz miből megvenniük azt a cipőt vagy rucit, amit kinéztek a tavaszi kollekcióból. Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, aki hamarosan plusz pénzhez jut:

Oroszlán

A sors nagyon kegyes lesz hozzád, Oroszlán mert pénzt kaphatsz ajándékba vagy akár nyerhetsz is. Ha viszont olyan helyzetben vagy, hogy szinte azonnal kellene egy kis cash, akkor dobd fel a nem használt holmijaidat a netre, mert villámgyorsan megszabadíthatnak tőle. De ne aggódj, a hétvégén olyan időszak veszi kezdetét az életedben, ami hosszú távú szerencsét jósol.

Bak

Úgy néz ki, valaki, akinek kölcsönadtál, végre visszafizeti a tartozását. Vagy ha régóta próbálsz megszabadulni néhány felesleges cuccodtól, sikerrel járhatsz és meglesz a lóvé az új ruhához vagy a tavaszi kiránduláshoz, amit a csajokkal terveztek. Ezenkívül a hétvégén rábukkanhatsz egy olyan lehetőségre, aminek a segítségével rövid idő alatt pénzhez juthatsz.

Vízöntő

A hétvégén megkaphatod a bónuszodat Vízöntő, vagy vállalkozóként jelentős profitra tehetsz szert. Hirtelen úgy érezheted, megnyílt a pénzcsap és több forrásból is dől a pénz, ráadásul ez korántsem a jéghegy csúcsa, mivel újabb pénzkereseti lehetőséget kínálhatnak neked, aminek köszönhetően még több bevételhez juthatsz.