Március első hétvégéje hatalmas meglepetéseket tartogat, főleg ennek a három csillagjegynek!

Ikrek

Nem csak, hogy egy, egyenesen két exed is felbukkan egy hétvége alatt! Hihetetlennek és bizarrnak tűnik, és elsőre úgy érezheted, hogy vesztes pozícióból indítod a helyzetet. Viszont hamar kiderül, hogy te irányíthatod a szálakat, és végre mindkettőjükkel sikerül úgy alakítanod a viszonyt, ahogy te szeretnéd! Csak rajtad áll, melyikőjükkel mi történik köztetek.

Nyilas

Előre utálod az összes kötelező programot, ami erre a hétvégére be van ütemezve nálad. Nem bírod a jópofizást és az őszintétlen bájolgást, és pontosan tudod, hogy ez vár rád ebben a két napban. A jó hír az, hogy ha megpróbálsz pozitívan állni az egészhez, kihozhatsz valami egészen jót is belőle. Sőt, még profitálhatsz is hosszútávon egy-két udvarias bájcsevejből!

Vízöntő

Úgy tervezted, hogy munkával és pihenéssel töltöd a következő napokat, de az élet közbeszól, és egy rakás kihagyhatatlan programmal lep meg. Ne mondj nemet semmire kivételesen, mert őrületes élmények várnak rád, amikről kár lenne lemaradnod. Ráadásul még a Nagy Ő-vel is összefuthatsz véletlen...