A kristályok sok dologban segíthetnek. Ha például a csillagjegyednek megfelelő ásványt tartod otthon, az segíthet a mindennapi problémákon való átlendülésben és akár még a szerelmet is meghozhatja az életedbe. Az alábbi kristályokkal viszont gyarapíthatod a pénzed. 

Pirit

A szakértők szerint a pirit segíthet megerősíteni az önbizalmad, és megtaníthatja, hogy az élet tele van bőséggel és lehetőségekkel. Energiát hoz az életedbe, sokkal könnyebben megvalósíthatod az álmaidat, ez pedig az anyagi bőséget is elhozza. 

Jáde

A jáde szuperereje abban rejlik, hogy a legnagyobb zűrzavar közepette is képes nyugalmat hozni az életedben. Éppen ezért segíthet a fontosabb döntések meghozásánál, nyugodtabbá válhatsz, ami jobb döntéseket eredményez. 

Tiszta kvarc

Az egyik legelterjedtebb kristály, ami segíthet abban. hogy megtaláld az igazi életcélod. Sokkal energikusabb lehetsz tőle, céltudatosabbá válsz, ami anyagi biztonsághoz vezet. Nincs más dolgod, mint beszerezni egy tiszta kvarcot, és írni egy to-do listát!

Malachit

Erőt és bátorságot ad a malachit, ami segít eloszlatni a pénzzel kapcsolatos félelmeket és kétségeket. A kő emellett ösztönöz a változásra, ami egy csodás része az életnek. Az ásvány segít összehangolni a pénzügyi céljaidat a szenvedélyeiddel. 


Via