Minden kristály eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, így máshogyan hathat az életedre. A szakértők szerint azonban nagyon fontos, hogy olyan ásványt válassz, ami illeszkedik a csillagjegyedhez, hiszen így érhet a legnagyobb szerencse! 

Vízöntő 

A te kristályod az akvamarin, ami a belső harmónia és a határtalan szabadság érzését adja. Békét jelképez, lelki növekedést hoz és segít a depresszión, erősíti az önbizalmat, nemcsak előrelátást és megfontoltságot ad, de sokkal kitartóbb is leszel tőle. 

Halak 

A halványrózsaszín morganit támogat abban, hogy megnyisd a lelked, és felismerj olyan érzéseket, melyeket gyakran elnyomsz. A csinos kő állítólag biztosítja a szükséges békét, kikapcsolódást és nyugalmat, hogy megbékélj az esetleges negatív érzelmekkel. 

Kos

A vörös jáspis biztosítja a személyiség optimális fejlődését. Megszabadítja a Kost az akadályoktól, energiát, egyensúlyt biztosít és utat nyit az identitás megtalálásához. 

Bika 

A borostyán biztonságérzetet ad a Bikának a világban, miközben ösztönzi a csillagjegy szenvedélyét és eltökéltségét. A kő mindenekelőtt az életörömöt és az optimizmust jelképezi. Megnyugtatja az elmét, és elűzi a rossz gondolatokat. 

Ikrek 

A pirit egyensúlyba hozza az élénk elmét, és belső békét és stabilitást biztosít. Önreflexióra is serkent, és így feltárja az elakadások és félelmek lehetséges okait. Nyilván még a stresszt, az idegességet és a belső nyugtalanságot is oldja. Szóval mindig jó, ha veled van a kő, kedves Ikrek.

Rák 

A rutilált kvarc állítólag figyelmeztet a rossz energiákra, gondolatokra vagy valótlanságokra, ugyanakkor reményt ébreszt, felvidít és egyensúlyt biztosít. Új ötletek? Ihlet? Változás? Rutilált kvarccal minden lehetséges!

Oroszlán 

Neked sosincs problémád az önbizalmaddal, hiszen nagyon hiszel saját magadban. Ezért a citrin erősíti ezt az önmagadba vetett hitet, támogatja a nagylelkűséget és a kreativitást, életörömet ad és felvidítja a hangulatot. Az élet világosságát jelenti, felébreszti az új dolgok iránti kíváncsiságot, és segíthet a tapasztalatok vagy csalódások jobb feldolgozásához.

Szűz 

Sokszor vizsgálod saját magad, a köved éppen ezért a lizardit, ami belső békét, melegséget és optimizmust ad. Segít a negatív gondolatokat megfordítani, toleranciát biztosít, és elősegíti a pozitív gondolkodást. 

Mérleg 

A jáde erősíti a Mérleg igazságérzetét és a harmonikus élet iránti vágyát. Ez a gyógyító kő elősegíti szellemi mozgékonyságot, bátorságot ad, és a félelmeket is enyhítheti. Jótékonyan hat az önbizalomra és az önrendelkezésre. 

Skorpió 

A türkiz segít a Skorpiónak abban, hogy felfogja mélyebb gondolatait, ahelyett, hogy túlságosan az anyagi világra koncentrálna. Célja továbbá, hogy figyelmeztesse a veszélyekre, segítsen nagyobb sikereket elérni, javítsa a kommunikációs készségeket, erősítse az önbecsülést

Nyilas 

A kalcedon biztosítja a belső békét és növeli az éberséget. Erősíti az asszertivitást, önbizalmat ad, és enyhítheti a gátlásokat vagy a szorongást.

Bak

A hegyikristály tisztaságot és békét sugároz, így segít rendet tenni az életedben. Segít abban, hogy ne engedd a saját igényeidet a külső hatások befolyásolják. Javítja a koncentrációt, éberséget, ezekre mind szükséged van. 


Via