Nagy valószínűséggel neked sem ismeretlenek a különféle kristályok, amelyek nem csupán mutatósak, de sokat is segíthetnek az életben. Az alábbiakkal a szerelmi életedet változtathatod meg. 

Így segíthetnek a kristályok 

A szeretetet és szerelmet ösztönző kristályok nem fogják egy pillanat alatt bevonzani a szerelmet az életedbe, ez tény, de sok más módon tudnak segíteni. Ahhoz, hogy megérkezzen a szerelem, fontos, hogy szeresd saját magad, tudd a kulcsot a saját boldogságodhoz. Ha pedig egyensúlyba kerülsz önmagaddal, a szerelem is megérkezik az életedbe. 

Rózsakvarc 

A szerelem legfontosabb köve, ami toleranciát, szerelmet, bizalmat épít. A rózsakvarc gazdag női energiákban, és ösztönöz az együttérzésre. A kő képes arra, hogy feltöltsön, és begyógyítsa a régi sebeidet, miközben növeli a bizalmat és a toleranciát

Ametiszt 

Békét és gyógyulást hoz, emellett segíthet a szakítás utáni fájdalom feldolgozásában. Az ametiszt igazán derűs, pozitív energiával teli kő, ami képes segíteni a nehéz helyzetekben. Jól hat az önbecsülésre, a segítségével sokkal könnyebb túllendülhetsz a múltbéli problémákon, és megtalálhatod a saját békédet. 

Aventurin

Az aventurinnak nagy szerepe van a szerencsében és a szerelemben. Csatlakozik a szívcsakrához, így csupa jó dolgot hoz az életedbe. Nagyszerű segítséget nyújt, ha épp új szerelmet keresel, mivel feltölt energiával, és sokkal nyitottabb leszel a hatására. Fokozza az önszeretet, az együttérzést és segít túllendülni a mélypontokon. 


Via