Megérkezett a Blush nails, ami egy igazán bájos, romantikus körömtrend. A festésért már nagyon sokan rajonganak, a következő hetekben, hónapokban pedig csak még többen fogják kipróbálni. Ha megismerkedsz vele, biztosan imádni fogod! 

Ettől különleges a Blush nails körömtrend

Az elnevezés lehet, hogy elsőre ismerőnek tűnhet, ez nem véletlen. A pirosítós körmök pár hónappal ezelőtt jelentek meg, de az a festés nem teljesen olyan, mint, amiért a Blush nails követői rajonganak. A klasszikus pirosítós körmök lényege, hogy a körmeidre rózsaszínes, pirosas foltok kerülnek, melyek tényleg olyan hatást nyújtanak, mint a smink az arcodon. 

Az új verzió viszont sokkal bájosabb! A trend a Dior Nail Glow termékéhez köthető, a lakknak rózsaszínes színe van, miközben felkenve átlátszó. A bájos árnyalat szép alapszínt ad, mégis megjelenik alatta a köröm, nem fedi el, miközben csillogóvá teszi. 

A Blush nails lényege, hogy a szín ne fedje el a körmöket, csupán finoman adjon neki egy rózsaszínes árnyalatot. Ennek köszönhetően üveges hatású lesz a végeredmény. Ezt a hatást könnyedén elérheted másfajta körömlakkal is, a lényeg, hogy a rózsaszín ne legyen annyira intenzív. 

Ha megtetszett a trend, akkor érdemes neki adni egy esélyt. Kifejezetten visszafogott, mégis csodaszép, nincs olyan szett, amihez ne passzolna! 


Via