A tavaszi körömtrendek nagyon színesek és vibrálóak. Kifejezetten trendinek számítanak a váratlan minták, egyedi formák és a 3D-s hatású virágok, alakzatok. Ám van egy motívum, ami kiemelkedik mind közül, ez pedig nem más, mint a leopárdminta! 

A leopárdmintás körmöket akarja mindenki

A leopárdminta nem újdonság, és egyre gyakrabban bukkan fel valamilyen formában. A mintát sokan közönségesnek tartják, amit megértünk, hiszen könnyen túlzásba lehet vele esni. Ebben az esetben pedig tényleg nagyon tolakodó. De a körmöknél más a helyzet, ha megfelelő színekkel kerül fel a motívum, akkor egy nagyon trendi mani lesz a végeredmény, amit mindenki csodálni fog!

2024-ben ismét a leopárdminta lesz a nyerő, és minden menő csaj ezt akarja majd viselni. Kifejezetten feltűnő minta, ami csak úgy vonzza a tekinteteket. Mivel kifejezetten feltűnő, ezért nem árt vele vigyáznod, ha rossz színkombinációt választasz, akkor könnyen túl sok lehet. 

A piros, rózsaszín és a zöld helyet, inkább bézsben, barnában és mondjuk feketében gondolkodj. A leopárdmintát nem annyira nehéz elkészíteni, mivel csak pár lakkra és vékony ecsetre, és pöttyöző eszközre lesz szükséged. Különösebb kézügyesség sem kell hozzá, hiszen a mintának nem kell egyformának lennie

Ha nem szeretnéd túlzásba vinni a dolgokat, akkor kerüljön a minta mondjuk egy körmödre. Ebben a formában lesz túlságosan merész, de akár azt is kipróbálhatod, hogy francia manikűrként kerül fel a körmeidre. 


Via