A Zara az utóbbi években nagyon beerősített parfüm-fronton, annyira, hogy bár az áruk még mindig a fast fashion kategóriájában mozog, minőségre simán felveszik a versenyt a luxusmákrák illatkreációival

Ráadásul a márka folyamatosan előrukkol újabb és újabb illatokkal, így mostanra óriási lett a választék. Hogy megkönnyítsük a dolgod, összegyűjtöttük neked az öt legjobbat!

Top 5 Zara parfüm

ZARA Sublime Epoque Eau de Parfum

A netezők szerint az Armani népszerű illatának, a My Way-nek a koppintása. Mindkét parfümben édes jázmin és tubarózsa jegyek vannak, meleg vaníliával és cédrussal kiegészülve. A Zara verzióban egy kis narancsvirág is felfedezhető a friss, citrusos érzetért. 

Ára: 8,595 FT

ZARA Red Temptation Eau de Parfum

Ez az illat elképesztően hasonlít a Baccarat Rouge 540 luxusparfümre, főleg a praliné, pézsma, borostyán és jázmin jegyek miatt. Igaz, a Red Temptation nem olyan tartós, de legalább annyi bókot bezsebelhetsz vele, mint a luxusverzióval.

Ára: 8,595 FT

ZARA Gardenia Eau de Parfum

Az YSL Black Opiumja évek óta vezeti a népszerűségi listákat, a Gardenia pedig pontosan ugyanazokat a kulcsjegyeket tartalmazza: narancsvirág és a kávé. Kell ennél több?

Ára: 4,595 FT

ZARA Applejuice Eau de Toilette

Az alma, narancs és grapefruit jegyei rózsával, jázminnal, ibolyával és bazsarózsával kombinálva ugyanolyan virágos és gyümölcsös végeredményt hoznak, mint Marc Jacobstól a Daisy.

Ára: 2,995 FT

ZARA Nude Bouquet Eau de Parfum

Ki ne szeretné a Miss Dior illatokat? Viszont ha nem szeretnél mélyen a pénztárcádba nyúlni, válaszd a Zara változatát! A Nude Bouquet cseresznyét, bazsarózsát és vaníliát tartalmaz, így tökéletes választás tavasszal és nyáron.

Ára: 6,595 FT

Via