A Zara híres arról, hogy a legnépszerűbb parfümöket újra kreálja egy valamivel olcsóbb verzióban, ami általában nagyon jól szokott elsülni: a pár ezer forintos Red Temptation például a világ egyik legdrágább parfümjét, a Baccarat Rouge 540-et hivatott helyettesíteni, a különbség pedig csak tartósságban érezhető a kettő között. Ez a helyzet a mostani Zara Black Dart parfümmel is – ez ugyanis a Gucci egyik ikonikus illatára emlékezteti a nőket!

Nem lehet megkülönböztetni ezt a Zara parfümöt a luxusváltozattól

A Gucci Rush egy 1999-ben megjelent parfüm, ami majd egy évtizeden át vezette a parfümös bestseller listákat. Egyetlen hátránya az volt, hogy nagyon drága: még évekkel ezelőtt is közel annyiba került, mint Katalin hercegné kedvenc parfümje! Az ikonikus barackos-fréziás parfümöt azonban már nem árusítják az olasz luxusmárka hivatalos honlapján, teljesen kivonták a forgalomtól, tehát már megvásárolni sem lehet. Ez rossz hír volt a parfüm rajongóinak, de csak eddig! 

ZARA Black Dart EdP 4295 Ft/30 ml
ZARA Black Dart EdP 4295 Ft/30 ml

Nemrég ugyanis kiderült, hogy ez a mindössze pár ezer forintba kerülő parfüm szinte pont ugyanolyan illatú, mint a Gucci Rush! Érthető, hogy az illat rajongói szinte azonnal megrohamozták a Zara üzleteket. A beszámolóik szerint pedig szuper jó ez a parfüm

A rajongók is imádják ezt az olcsó parfümöt

A parfümmániások ugyanis imádják a Gucci Rush olcsóbb változatát. A Zara Black Dartról eszméletlenül sok vélemény érkezett a napokban és a közösségi médiás felületeken is az egekig van magasztalva az illat! 

Ha szeretted a Gucci Rush-t, tegyél magadnak egy szívességet: fuss a legközelebbi Zara üzletbe, mert ez a parfüm A MINDEN!

– mondja a Gucci Rush parfüm nagy rajongója a TikTokon, amit azóta már több ezren láttak. Az eltelt két hét óta szerencsére már több kiadásban is megjelent a Zara parfüm, ami még egy indokot szolgáltat a megvásárlására.

Az illatot ugyanis nem kell 1-2 decikben megvásárolni tízezer forintokért, már 4295 forintért is a tied lehet a 30 ml-es változat, ha ki akarod próbálni, hogy tetszik magadon ez az érzéki, barackos illat. Aztán addig fújogasd, amíg a készlet tart, szóval, ha nagyon tetszik ez az illat, érdemes mielőbb lecsapnod rá, mert még a végén teljesen elkapkodják az üzletekből, akárcsak a Zara Sublime Epoque-t, ami pont olyan, mint az Armani My Way parfümje! 

 Via