Dior, Chanel, Armani - csak három azon márkák közül, amelyeknek parfümjeiért rajongunk. Csak egy gond van velük: ezeknek a brandeknek az illataira spórolni kell. Na nem mindig, többnek is léteznek ugyanis remek dupe-jai!

Baccarat Rouge

A Baccarat Rouge számtalan híresség kedvenc parfümje, csak egy a bökkenő: az ára legalább olyan magas, mint a presztízse: a 70 ml-es kiszerelés közel 130 ezer forintba kerül. A Zara-nál azonban mindössze pár ezer forintért kaphatunk olyan terméket, ami szinte egy az egyben hasonlít a luxusparfüm illatára: ez a Red Temptation. 

chanel

A Chanel Chance Eau Tendre szintén egy hatalmas közönségkedvenc, amelynek főbb illatjegyei a birs, grapefruit, jácint, jázmin, pézsma, írisz, virginiai cédrus és borostyán. Azonban nem muszáj a luxusmárkára beruháznod, ha nem akarsz. Az Avon piacra dobta az olcsóbb változatot, az Incandessence Lotus-t, ami a drágább verzió töredékéért lehet a tiéd, és ugyan többször kell fújnod belőle, mégis remek parfüm. 

armani

Tudtad, hogy a Minisoban parfümöt is lehet kapni? Nem is akármilyet, a Charming Jasmine nevű illat az egyik legnépszerűbb üvegcse, az Armani My Way dupe-ja. Az árban azonban már nagyobb a különbség, amíg a luxumárka illata 63 ezer forint, addig ez az olcsó verzió csak 1300 forint. 

via