Az őszön kívül nincs még egy olyan évszak, amikor olyan sok változatos és különleges illatú parfüm debütálna a boltok polcain, mint most. Az elmúlt hetekben több olyan kivételes esszenciával rendelkező illat is napvilágot látott, amit vétek lenne nem kipróbálni, ezért most össze is gyűjtöttük a legjobb parfümöket! Próbáld ki őket és év válaszd ki azt, amit idén ősszel a legfinomabb illatúnak tartasz! 

Gucci Flora Gorgeous Magnolia 

A világ jelenlegi legfelkapottabb parfümje, a Gucci Flora Gorgeous Magnolia a magnólia esszenciáját egészíti zsályával, hamvas szederrel, kókussszal, vaníliával és egy kis indonéz pacsulival – igen, pont olyan mennyei illatú, mint amilyennek hangzik! A parfümöt a szabadszellemű, álmodozó és merész nők inspirálták, ezért nem csoda, hogy az illat arcául Miley Cyrust választották. 

Gucci Flora Gorgeous Magnolia EdP 33 790 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Gucci Flora Gorgeous Magnolia EdP 33 790 Ft/30 ml (Douglas.hu)

MUGLER ALIEN GODDESS SUPRA FLORALE

A Mugler Alien parfümje minden idők egyik legikonikusabb illata, ami miatt érthető, hogy rendszeresen kiadnak egy új változatot a parfümből. Az Alien Goddess Supra Florale egy három virágból álló földöntúli csokor, amit az arab jázmin, a friss kaktuszvirág és szalmarózsa tesz teljessé. Merész és bevállalós illat, van benne egyfajta vadság is, ezért azoknak ajánljuk, akik szeretik az erős, addiktív parfümöket.

Mugler Alien Goddes Supra Florale EdP 34 290 Ft/ 30ml (Douglas.hu)
Mugler Alien Goddess Supra Florale EdP 34 290 Ft/30ml (Douglas.hu)

YVES SAINT LAURENT LIBRE L'ABSOLU PLATINE

Az Yves Saint Laurent Libre L´Absolu Platine a Libre parfümcsalád legintenzívebb illata, amiben elképesztően magas az illatkoncentráció, ergo hihetetlenült tartós ez az illat. Van benne fehér levendula, narancsvirág, bergamott, mandarin és vanília is, a parfümöt pedig a szabad, ellentmondást nem túrő, magabiztos nőknek tervezték. Az illat arca nem más, mint Dua Lipa. 

Yves Saint Laurent Libra L'Absolu Platine EdP 51 990/50 ml (Douglas.hu)
Yves Saint Laurent Libra L'Absolu Platine EdP 51 990/50 ml (Douglas.hu)

narciso rodriguez all of me

A Narciso Rodriguez All Of Me 88%-ig természetes eredetű parfümje egy olyan egyedülálló illat, ami a tipikus nőies jegyeket vegyíti össze a merész geránium bourbounnal, egy olyan akkorddal, ami jellemzően csak a férfi illatokban található meg. Ez a merész muskátli virágból, rózsából, tejfehér pézsmából és szantálfából álló mix egy elképesztő kombinációt hoz létre, ami egy igen egyedi parfümöt eredményez. 

Narciso Rodriguez All Of Me 31 290 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Narciso Rodriguez All Of Me 31 290 Ft/30 ml (Douglas.hu)

dIOR j'aDORE l'oR

A Dior J'Adore parfümökben nem lehet csalódni: ez az új verzió, a J'Adore L'Or maga az alapító divattervező, Christian Dior édesanyjának kedvenc kerti virágaiból, a százlevelű rózsából és a spanyol jázminból áll, amit az illatcsalád védjegyévé vált narancsvirág kivonattal bolondítottak meg a parfümőrök. Az eredmény egy meleg hangulatot árasztó, elegáns parfüm, hasonlóan az eredeti kiadáshoz. 

Dior J'Adore L'Or Parfume 70 790 Ft/50ml (Douglas.hu)
Dior J'Adore L'Or Parfume 70 790 Ft/50ml (Douglas.hu)

Via