A hozzád legjobban illő parfüm kiválasztásával rengeteget dobhatsz az önbizalmadon, ezt kutatások százai bizonyítják. A tökéletes illat megtalálásával ugyanis magabiztosabbnak és bátrabbnak, valamint szexisebbnek érzik magukat a nők – még akkor is, ha a külsejükben amúgy semmilyen extra változás nem történt. A jó parfüm tehát hatalom, amivel bármit el lehet érni, legalábbis a szakértők szerint. Még azt is, hogy bombanőnek tartsanak a pasik vagy őrülten gazdagnak higgyenek az emberek!

Ettől a parfümtől mindenki gazdagnak fog téged hinni

Léteznek ugyanis olyan parfümök, amik a feromont tartalmazó pasimágnes tulajdonságokkal ellentétben a vagyonos, luxus életmódot és a pénz szagát elevenítik meg az emberekben. Egy profi illatorr, egy parfümőr pedig el is árulta, melyik az a parfüm, amiről az emberek 99%-nak egy gazdag, milliárdos csaj jut az eszébe!

Általánosságban elmondható, hogy a keleties fűszerezésű, tonkababos vagy kávés aromát tartalmazó illatokról a fényűző életmód jut az emberek eszébe. A drága kocsik, a pompás villák, a milliós ékszerek és persze, a dizájner táskák

– mondja a parfümőr, aki példának fel is hozza a bestseller eladású Yves Saint Lauren Black Opium parfümöt, amit Magyarországon is lehet kapni.

Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum 30 ml/ 29 990 Ft (Douglas.hu)
Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum  29 990 Ft/30 ml (Douglas.hu)

Nem ez az egyetlen parfüm, amitől gazdagnak fogsz tűnni

A szakértő szerint ennek a parfümnek az illata ékes példája a „pénz szagának”, amitől állítása szerint minden nő magabiztosabbnak érzi magát. De persze, nem ez az egyetlen olyan parfüm, amit azoknak ajánl, akik egy kicsit gazdagnak akarják magukat érezni. A parfümőr szerint a Lancôme La Nuit Tresor és a Giorgio Armani Sì parfüm is hasonló hatással van az emberekre, akárcsak a Paco Rabanne Black XS for Her.

Azt azonban kiemeli a szakértő, hogy ezek az illatok nem mindenkinél válnak be, a parfümök terén tehát érdemes kísérletezni addig, amíg megtalálod az igazit. Onnantól kezdve pedig sokkal magabiztosabbnak fogod magadat érezni, ami végül többet jelent annál, minthogy az embereknek a luxus életmód és a sok pénz jusson eszébe az általad viselt parfümről.

Via