Akár meghívott vendégként, akár menyasszonyként vagy jelen egy esküvőn, az alkalom mindenképpen különleges lesz, amihez nemcsak egy mesés ruha, egy csodás smink vagy új ékszer dukál, hanem egy fantasztikus illatú parfüm is, ami romantikus és finom illatával beragyogja a napodat! A döntés nem könnyű, hiszen ma már jobbnál jobb parfümök közül válogathatunk, de a következő 5 illat garantáltak tökéletes választásnak fog bizonyulni! 

 Chanel Coco Mademoiselle intense

A szakértők szerint a Chanel Coco Mademoiselle Intense a világ egyik legnőiesebb parfümje, aminek egyszerűen képtelenség ellenállni! Van benne bargamott, citrom, narancs, jázmin, rózsa és vanília is, ez a tökéletes illatkompozíció pedig egy gyengéden melengető, érzéki parfümmé fonódik össze már az első néhány percben. Kultikus illat, amit ha az esküvődön viselsz, soha nem fogsz elfelejteni!

Chanel Coco Mademoiselle Intense EdP 47 180 Ft/30 ml (Notino.hu)
Chanel Coco Mademoiselle Intense EdP 47 180 Ft/30 ml (Notino.hu)

TOM FORD ROSE PRICK 

A drágább, luxus árkategóriába tartozik, de megéri rá beruházni, mert ez egy olyan intenzív rózsával, karamellával és pacsulival kombinált parfüm, ami éveken át a hű társad lesz! Képzelj el egy gyönyörű, rózsaszín virágokból álló rózsacsokrot, ami már az első szippantásra magába bolondít. Na, pont ilyen addiktív a Tom Ford Rose Prick, aminek középpontjában a világ legritkább rózsafajtája, a damaszkuzi rózsa áll. 

Tom Ford Rose Prick EdP 78 790 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Tom Ford Rose Prick EdP 78 790 Ft/30 ml (Douglas.hu)

Oscar de la Renta Bella Rosa

Az Oscar de la Renta Bella Rosa parfümje 2019-ben került a parfümériák polcaira és nem titkoltan azoknak a menyasszonyoknak készült, álomszerű, virágos illatot szeretnének maguknak, az esküvőjüket pedig a szabadban, egy gyönyörű ekrtben képzelik el. Egy rózsavirág alapú parfümről van szó, melybe később a friss frézia, a zamatos mandarin és a szantála akkordjai csatlakoznak be. Szerencsére nem kerül olyan drágába, ezért ha nem szeretnél sokat szánni az esküvői parfümödre, először mindenképpen ezt szagold meg!

Oscar de la Renta Bella Rosa 12 990 Ft/30 ml (Notino.hu)
Oscar de la Renta Bella Rosa 12 990 Ft/30 ml (Notino.hu)

ESTÉE LAUDER DREAM DUSK

Az Estée Lauder Luxury Fragrance kollekciós, Dream Dusk nevet viselő parfümje azt a könnyed és vidám érzést kelti, mintha a tengerparton, a naplementében sétálgatnál egy csokor finom illatú virágot szagolgatva. Az előző parfümökhöz képest tehát egy lágyabb, üdítőbb illatról van szó, melynek középpontjában nem a rózsa, hanem a cseresznyefa virága áll. 

Estée Lauder Dream Dusk EdP 38 990 Ft/40 ml (Douglas.hu)
Estée Lauder Dream Dusk EdP 38 990 Ft/40 ml (Douglas.hu)

CARTIER CARAT

A Cartier Cara parfümjében nem található meg a rózsa akkord, mert inkább egy csümölcsös-virágos illatú parfümről van szó. Első szaglásra a frissító körte, az ibolya, a liliom, valamint a jácint illata fedezhető fel benne, tehát egy igen szenvedélyes, nőies illatról van szó. A parfümöt azoknak a nőknek tervezték, akik nemcsak az esküvőjükön és a más különleges alkalmakon, hanem a mindennapokban is úgy szeretnének kitűnni a tömegből, mint a legragyogóbb gyémánt. Fantasztikusan hangzik! 

Cartier Carat EdP 36 290 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Cartier Carat EdP 36 290 Ft/30 ml (Douglas.hu)

Via