Az elmúlt évek legnagyobb körömtrendje a króm manikűr, ami először a  vaníliás króm színben terjedt el, később aztán a barackos króm, valamint a pirosas tüzes króm verzió is nagy népszerűségnek örvendett a nőknél. Csodás, fényes és szexis manikűrökről van szó, amiket a körmösök is imádnak elkészíteni, ezért nem csoda, hogy már meg is jelent a legújabb változata, a pink króm manikűr! 

Nincs szebb körömtrend a pink króm manikűrnél

A pink króm manikűr igazi Barbie-s köröm: nagyon trendi, csajos, nőcis, tutira nem fogod megunni és mindig jó kedved lesz tőle, akárhányszor csak ránézel a körmeidre. Elkészítése nem nagy dolog, a professzionális minőséget viszont csak a körmösök tudják neked garantáltani, ezért ha még nem volt, de szeretnél, mindenképpen érdemes kipróbálnod nála ezt a körömtrendet!

Kérheted sötétpink, fukszia vagy akár világospink színben is, sőt, akár az összeset is kombinálhatjátok: hagyatkozz a személyes ízlésedre a rózsaszín árnyalatának kiválasztása során és tervezzétek meg együtt a körmösöddel, hogy pontosan mennyire extra fényesen is szeretnéd a körmeidet! Ha viszont a pink nem tetszik, az sem baj. 

Valentin-napi változatban is gyönyörű a pink króm manikűr

A króm manikűröket ugyanis nemcsak pinkben, hanem bármilyen más színben is elkészítheted, mert a króm elnevezés csak az átlátszó fedőfesték extrém, metálfényes rétegére utal, amit bármivel kombinálhatsz. A legtrendibb most azonban a pink króm, ami szuperül mutat cuki Valentin-napi változatban is! 

A sima rózsaszín változat elkészítése után csak annyi a dolgod, hogy kérsz egy-két szívecskét a körmödre: lehet az arany, ezüst, vagy bármi más is, a lényeg, hogy utolsó lépésként, de még a krómös réteg előtt kerüljön fel a körmeidre. Ha jobban tetszik, akár nude háttérrel, rózsaszín körömlakk nélkül is kipróbálhatod őket, úgy, ahogyan a lenti képen is látod, nagyon cuki lesz a végeredmény! 

A kis apró, sötétpink és világos rózsaszín szívecskés ugyanis még lehet, hogy cukibbá teszik a manikűrödet, mint az egy-egy ezüstös vagy aranyos lakkal festett szívek. Valentin-napra tökéletes választás lesz ez a körömtrend, de annyira szép és nőies ez a manikűr, hogy előtte-utána is bátran hordhatod! 

Via