A szebbnél szebb ünnepi manikűrök közé is néha becsúszhat egy kis malőr: ez a csaj a csodás karácsonyi körmök helyett például élete legcikisebb manikűrjével távozott egy profi körmös szalonjából, a hihetetlenül bukta körmöket pedig a TikTok-csatornáján is megmutatta. Az tuti, hogy ez minden, csak nem ünnepi! 

A legszebb ünnepi manikűrt kérte a lány, ezt kapta helyette! 

A csaj ugyanis a világ egyik legszebb ünnepi manikűrjét, egy ezüstös körömcsodát kért a körmösétől, ami a klasszikus francia manikűr technikáját vegyítette egy kis metálos fénnyel. Nem nagy ördöngősség az elkészítése, otthon is bárki meg tudja valósítani, aki kicsit jobb kézügyességgel van megáldva, ám a lány körmöse alaposan belebukott a manikűr megvalósításába. Mutatjuk! 

Hát nem elképesztő? Ennyire csúnyán elrontott manikűrt tényleg ritkán lehet látni, főleg, hogy profi körmös munkájáról van szó. A végeredménynél egyébként még az a durvább, hogy a csaj fizetett is ezért a manikűrért, mert a körmöse elkezdte sajnáltatni magát, mennyire nem jön ki a fizetéséből. A csajnak pedig nem volt szíve fizetés nélkül eljönni a helyről, még úgy sem, hogy egy teljesen gázos manikűrt kapott, amivel nyilvánosan inkább nem is mutatkozna sehol... Te is jártál már így?

Szavazás

Via