Nem semmi ünnepi manikűrt kapott az a nő az új körmösétől, akinek egyetlen kívánsága csak az volt a körmeivel kapcsolatban, hogy nagyon szép és karácsonyias legyen a végeredmény. Nos, az tuti, hogy a körmei a karácsonyt idézik, az viszont már cseppet sem biztos, hogy nagyon szép is lett-e az eredmény!

A fél TikTok kiakadt az ünnepi manikűrjén

Már több, mint 5 millió megtekintése volt annak a videónak, amit egy nő osztott meg az új ünnepi manikűrjéről. Már az alábbi kép is beszédes, de főként a cikk alján lévő videó az, ami nagyot szól! 

Tiktok.com/@adambirks_
Tiktok.com/@adambirks_

Az ünnepi körmök amúgy egészen cukik és karácsonyiasak lettek, szép díszítő festésekkel, ám a végeredmény mégis borzasztó lett. És akkor még visszafogottan fogalmazunk!

A körmei egyszerűen borzasztóak lettek

Az új ünnepi körmök ugyanis cseppet sem lettek megformázva, levágva vagy alakra igazítva: a több centiméter hosszú manikűr pedig olyannyira lesokkolta az embereket, hogy már több ezer komment érkezett a videója alá! 

Az ünnepi manikűr röviden abból állt, hogy minden egyes körmöt más mintára és színre díszítettek (amiből nem is lett volna semmi gond), ám az egyes körmök szélessége, hossza és formája annyira borzasztóan sikeredett és annyira nem passzolt egymással, hogy sokak szerint vissza kellett volna kérnie a pénzt. 

Mutatjuk is, milyen borzasztó ünnepi manikűrt kapott! 

Via