Nem minden jó parfümért kell hatalmas összegeket, akár 40-50 ezer forintot kifizetni: ennek az árnak a töredékéért is lehet olyan női termékeket vásárolni, melyeknek elképesztően jó az illatuk, tartósak, ráadásul a pasik is szeretik őket rajtunk. Következzen most egy ilyen női parfüm, ami nem kerül többe 4300 forintnál, mégis a legjobbak között tartják számon az influencerek!

Ez a parfüm nagyon olcsó, de mennyei az illata

Dior, Chanel, Tom Ford, Versace, Paco Rabanne – ezeknek a divatházaknak rendkívül sok pénzbe kerülnek a parfümjeik, sokszor pedig nem érik el azt a hatást, amit szeretnénk. A most következő, 4300 forintos parfüm viszont több influencer szerint totál biznisz, mert ezért a kis összegért egy olyan illatot kaphatnak a nők, amit nemcsak ők fognak saját magukon imádni, hanem más nők is, sőt, még a pasik is!!

TikTok/@sineadbiddlecombe
TikTok/@sineadbiddlecombe

Egy influencer például állítja, hogy mikor ezt a parfümöt viseli, megállítják őt az utcán az emberek és elmondják neki, mennyire finom illata van. Nem sok emberen szokta érezni ezt az illatot, még kevésbé felkapott, ezért mindenkinek nagyon ajánlja, hiszen ezért a szuper árért hülyeség lenne nem megvenni ezt a parfümöt. És hogy melyik parfümről is van szó?

A Zara híresen jó (és olcsó) parfümöket készít a nőknek

Nem másról, mint egy ZARA parfümről! A ZARA parfümöket már korábban is többször felkapták az influk, mert az illatuk nagyon hasonlít egy-egy dizájner változatéra, ám ez a most következő Amber Fusion nevet viselő parfüm állítólag még azoknak is jobb. Van benne vörös áfonya, borostyán, ylang-ylang, liliom és bergamott narancs is, tehát egy hihetetlenül változatos, fás-gyümölcsös parfümről van szó, enyhe virágos beütéssel.

ZARA Amber Fusion 4295 Ft/30 ml
ZARA Amber Fusion 4295 Ft/30 ml

A 4300 forintos ár sajnos csak a legkisebb, 30 ml-es kiszerelésre vonatkozik, ennyi mennyiség pont elég lehet arra, hogy ne csak egyszer-kétszer próbáld ki magadon ezt a parfümöt, hanem pár héten át is tudd magadon viselni az illatot. Így tényleg hatékonyan tudod tesztelni, hogy olyan pasifogó mágnes-e ez a parfüm, mint amilyennek az influencerek mondják, vagy csak a hype lett túl nagy körülütte. Egy próbát mindenképpen megér!

Via