Nem újdonság, hogy sok Zara parfüm hasonlít valamelyik luxusillatra. Erről korábban már írtunk, és azt is elárultuk, hogy a népszerű Baccarat Rouge 540-nek melyik az olcsóbb kategóriás tesója. Most hoztunk 3 újabb illatot, aminek a másolatát nagyon kedvezményes áron szerezheted be! 

Zara Wonder Rose Eau de Toilette

A parfümben megtalálható a körte, piros gyümölcsök, jázmin, kókusz és vanília. Ezek együtt egy nagyon könnyed, virágos, gyümölcsös illatot alkotnak, a vaníliának köszönhetően az egész egy csábító, nőies lesz. Ha szereted az édes parfümöket, akkor ki kell próbálnod, arról nem is beszélve, hogy pontosan olyan, mint a Dior J'adore nevű ikonikus parfümje. 

Zara Applejuce Eau de Toilette

Az illat főbb jegyei az alma, rózsaszín grapefruit, jázmin, ibolya és a szantálfa. Az aromák különlegesen keverednek, ezért lehet, hogy nem azonnal érzel meg mindent, de idővel igazán kellemes nyomot hagynak a bőrön. A Zara parfümje leginkább a Chanel Chance Eau Tendre illatára hasonlít, ha kedveled a luxusmárka termékét, érdemes kipróbálni. 

Zara Gardenia Eau de Parfum

A parfümben található narancsvirág, kávé, őszibarack és málna igazán egyedi, páratlan elegyet alkotnak. Egy nagyon intenzív, tartós parfümről van szó, aminek az illatát sokáig nem lehet elfelejteni. Pontosan olyan, mint az Yves Saint Laurent Black Opium. 


Via