2024-ben is változnak a trendek. Most eláruljuk, hogy melyik lesz a 4 parfüm, amit majd mindenki viselni akar az új évben, és még azt is eláruljuk, hol szerezheted be őket. 

Givenchy L'Interdit Eau de Parfum

Ez a fás jegyekkel kísért virágos illat igazán különleges: érzéki és nőies, miközben felszólít arra, hogy ne foglalkozz mások elvárásaival, inkább fogadd el a saját egyediségedet. Ezzel az illattal egyszerre lehetsz elegáns és sokkoló. A Notino oldalán a 35 ml-es kiszerelés jelenleg 23 800 Ft, míg az 50 ml-es 26 330 Ft. Ha azonban minél nagyobbat szeretnél, akkor a 125 ml-es kiszerelés most 55 ezer forintért kapható. 

Notino

Dolce and Gabbana Light Blue

Egy friss virágos és gyümölcsös illatra vágysz? Megtaláltad a tökéleteset! Egy határozott, de nőies illat, aminek az üvege és gyönyörű, világoskék kupakja felidézi a mediterrán ég tiszta kékségét. A 25 ml-es kiszerelés most akciósan 16 300 forint a Douglas oldalán, míg az 50 ml-es 38 290 Ft. Ez a parfüm egyértelműen remek választás, ha egy kicsit Dél-Olaszországban szeretnéd érezni magad.

Douglas

Burberry Brit Eau de Parfum

Ez az édes gyümölcsös-virágos illat még mindig nagyon népszerű, sőt könnyen lehet, hogy 2024-ben még inkább hódítani fog, mint a korábbi években. Te szeretnél egy kockás bélésű kabátot a neves Burberry márka műhelyéből? Ezzel a parfümmel magadon viselheted a brit eleganciát. A Burberry Brit Eau de Parfum fantasztikus áron kapható a Notino oldalán: a 100 ml-es kiszerelés 12 700 forintért vásárolható meg.

Notino

Chance Eau Tendre

Ezt a  virágos-gyümölcsös illatot neked is ki kell próbálnod, ha egy cseppnyi luxusra vágysz a mindennapokban! Az illatban lévő  grapefruit, jácint és birs igazán különlegessé teszik, valamint egész napos viseletre is tökéletes, különösen a nyári hónapokban. A parfüm 2019-ben került kereskedelmi forgalomba, de a sikere azóta is töretlen. A 35 ml-es kiszerelés 43 690 forintba kerül a Notino oldalán, az 50 ml-es pedig 56 220 forintba. 

Notino

Via