Mostanra a feromon lett a parfümök egyik legtrendibb összetevője. A feromonok kémiai vegyületekkel, amikkel az ember (és az állatok) illatok útján kommunikálnak: a feromonokat a testünk magától választja ki, és ezek az illatok tesznek vonzóvá minket a másik nem számára. Ha tehát feromonos parfümöt használsz, számíthatsz arra, hogy csak úgy vonzani fogod a férfiakat. Ha az ötlet teszik, de konkrét parfümöt még nem választottál, jöjjön 5 tipp a ScentSelective ajánlata alapján!

1. Marilyn Miglin – Pheromone

Fotó: Amazon.com

Marilyn Miglin parfümjének már a neve is elárulja a fő összetevőt: ez a feromonos parfümök közül jelenleg az egyik legnépszerűbb. Egy különleges illatról van szó, ami virágos, fűre-gyökerekre is emlékeztet, bár a lecsengése púderes-gyantás. Randira tökéletes viselet egy nőnek.

2. Dior – Hypnotic Poison

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Perfumaria e cosméticos | Xero Dela (@perfumariaxerodela)

Télre különösen ajánlott a Hypnotic Poison a Diortól, hiszen ez egy fűszeres, meleg illat, sokakat a mandulára, illetve a marcipánra emlékezetet. Mivel feromonokat is tartalmaz, a férfiakra különösen nagy hatása van, szóval ha el akarod csavarni egy pasi fejét, akkor a Hypnotic Poison remek választás lehet!

3. YSL – Black Opium

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tetyana Stolyarenko (@taniastolyarenko)

A Dior méregnek nevezi a legcsábítóbb parfümjeit, az YSL azonban az ópiumról nevezte el ezt a kreációt, ami évek óta töretlen népszerűségnek örvend. Híres arról, hogy a kávéillat az egyik jellemző jegye, de egyben virágos, vaníliás és észbontóan nőies is.

4. Narciso Rodriguez – For Her

Narciso Rodrigueznek ez a női parfümje két évtizeddel ezelőtt került a piacra és azóta sem vesztett a népszerűségéből, hiszen a férfiak egyszerűen imádják. Nőiességet és visszafogott erőt sugároz, megvan benne a rózsa és az őszibarack esszenciája, de egyben fás-borostyános illat is.

5. Tom Ford – Velvet Orchid

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luxury Parfumes (@vienna_luxus_parfumes)

És Tom Fordtól a Velvet Orchidot is a legjobb feromonos parfümök között szokták emlegetni 2014-es megjelenése óta. Mézes-rumos-citrusos jegyeket egyensúlyba hozó illatát úgy találták ki, hogy a férfiakra minél nagyobb hatása legyen ennek a bársonyos orchideának. Az év bármelyik időszakában fantasztikus választás, de télre aztán különösen jól illik.

Via