Szeretnéd, ha a randidat siker koronázná? Akkor ne bízd a véletlenre, menj a tutira, ami a parfümöt illeti. Ezeknek az illatoknak nagyon úgy tűnik, semelyik pasi nem tud nemet mondani. 

Penhaligons Halfeti

Főbb jegyek: bergamott és rózsa

Fotó: galerieslafayette.com

Ha igazán magával ragadó illatot szeretnél, ne keress tovább, a Halfeti by Penhaligon's tökéletes választás. Fűszeres, virágos és hihetetlenül szexi. Senki nem tud ellenállni a friss bergamott illatának, amelyet a rózsával gazdagítanak. Maga leszel a rejtély és a titokzatosság, ami felébreszti a kíváncsiságot a randipartnerben is.

Serge Lutens Un Bois Vanille

Főbb jegyek: mexikói fekete vanília, szantálfa és édesgyökér

Fotó: Incenza

A parfüm neve miatt mindenki azt gondolja, hogy ez egy édes, ártatlan, kedves kis illat, ami csak a visszafogott, cuki embereknek való. Pedig ez egy vadabb változat, ebben az esetben a vanília vonzereje tagadhatatlan. Összességében egy fűszeres, érzéki illatról beszélünk, ami tökéletes választás a téli randikhoz. 

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Főbb jegyek: jázmin, sáfrány, ámbra és cédrus

Fotó: franciskurkdjian.com

Nem véletlen, hogy ekkora sikere van a Baccarat Rouge-nak, amiből már most megszámlálhatatlan dupe is létezik. Nem véletlen a siker, a lágy, csokoládés illat hihetetlen szexuális vonzerőt ad. Vegyítve a borostyánnal és a cédrussal, valamint a pézsmás jegyekkel, lehetetlen rá nemet mondani. 

via