Robert Pattinson és Kristen Stewart például egy színészpár, akik egy filmben szerelmeseket alakítottak, és a forgatások alatt az igazi életben is összejöttek. Minden idők legkönnyebb kvízkérdése lenne, ha megkérdeznénk, hogy melyik filmről van szó, mert természetesen az Alkonyatról, ráadásul ők már nagyon régen szét is mentek, ezért őket kihagytuk a játékból.

10 színészpár, 10 film, 1 kvíz

Szóval a legendás Pattinson-Stewart páros nincs benne az alábbi kvízben, de bőven vannak még olyan színészpárok, akiket szintén egy-egy film hozott össze. Nem feltétlenül mind a 10 alakított szerelmespárt, de mind a 10 pár egy-egy tagja szerepelt ugyanabban az alkotásban (segítség: az egyik esetben nem filmről, hanem tévésorozatról van szó). Nem mind a 10 pár van még mindig együtt, csak a felük: 5 pár azóta is boldogan él, 5 pár kapcsolata néhány év után véget ért.

De nem véletlen, hogy ilyen sok a színészpár a világ filmiparában. Egyrészt megkönnyíti az ismerkedést a közös munka: nem csak Hollywoodból hallottunk már olyat, hogy két kolléga között szerelem szövődik, hiszen ez teljesen mindennapos dolog. Talán a te munkahelyeden is volt már ilyen, csak persze ha te nem egy világhírű stúdiónál dolgozol, akkor a te munkahelyed szerelmi sztorijait valószínűleg nem lehet a lapokban olvasni.

Mindenestre ha szereted a sztárhíreket és szereted a jó filmeket (mi mind a kettőt imádjuk!), akkor ez a kvíz tuti jól fog menni. Próbáld ki, hogy eltalálod-e, hogy melyik film volt az, ami összehozta az alábbi 10 színészpárt!

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes személyiségtesztet ajánlunk a figyelmedbe, ami elárulja, mi dühít fel a legjobban. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!