Egy pillanatig úgy tűnt, Károly király betegsége ismét közelebb hozhatja a családot, de hamar kiderült, hogy Vilmos herceg és Harry herceg között kibékíthetetlen az ellentét.

Vilmos herceg nagyon mérges az öccsére

Amikor néhány hete kiderült, hogy Károly király rákkal küzd, Harry herceg azonnal repülőre szállt, hogy meglátogassa édesapját. Az utazás után úgy nyilatkozott, ez a lesújtó hír talán segíthet abban, hogy elsimuljanak az ellentétek a családjában a sok botrány után (ami egyébként vicces, mert az összeset ő robbantotta ki). Királyi szakértők pedig mind egyetértettek abban, hogy Harry tett egy lépést a családja felé, és egyértelműen az a szándéka, hogy ismét szorosabbra fűzze a viszonyt.

Vilmos herceghez közelálló források viszont állítják, hogy a tórnörökös hallani sem akar az öccse szándékairól, vagy arról, hogy visszatérjen a családba. Inkább vállal kétszer annyi feladatot ő maga, mint hogy bármit is Harryre bízzon. Források állítják, hogy megbízhatatlannak és veszélyesnek tartja a testévérét és Meghant, ezért nem engedné a királyi család közelébe őket újra. És erről igyekszik meggyőzni édesapját is!

Via