Amikor ez az eset történt, annyira nagy volt az ellentét Harry herceg és Vilmos herceg között, hogy Károly királynak kellett a lezárásért könyörögnie.

Harry herceg a könyvével sokakat megbántott

Amióta Harry herceg maga mögött hagyta a királyi családot, azóta közel sem tökéletes a viszony közötte, testvére és édesapja között.

Éppen ezért, minden találkozás egy újabb alkalom arra, elszabaduljanak az indulatok, mint ahogyan ez 2021 áprilisában is megtörtént.

Akkoriban Harry herceg Fülöp herceg temetése miatt utazott haza, ami ugyan már 3 éve történt, még mindig nem hagyja nyugodni.

Csupán néhány héttel voltak az Oprah Winfrey-vel készült interjú után, ami már megalapozta a hozzá való viszonyulást is.

Károly király megérzései

Károly király gyorsan észrevette, hogy a testvérek között kezd borzasztó irányt venni a viszony, éppen ezért egy megható beszéddel fordult hozzájuk, amiben szinte már könyörgött nekik, hogy hagyják ezt abba:

Kérlek fiúk, ne tegyétek nyomorúságossá az utolsó éveimet!

Károly király tehát arra hivatkozva kérte meg a fiait, hogy béküljenek végre ki, hogy úgy érzi, nincs már sok neki hátra, és szeretné, ha az utolsó éveit békében élhetné meg.

via