Harry herceg szinte megtiltotta Károly királynak, hogy elvegye Kamilla királynét. 

Harry herceg Diana-t hiányolja

Harry herceg még ma sem dolgozta fel teljesen édesanyja, Diana hercegné halálát. Ám a legfájdalmasabb időszakot akkor élte meg, amikor Károly királyt egy másik nő mellett kellett látnia. 

Kamilla királyné az első időkben szinte ellenség volt Harry herceg és Vilmos herceg szemében, sokáig úgy gondolták, gyenge próbálkozás őt választani édesanyjuk pótlására. 

Ám ahogyan teltek a hónapok, rá kellett jönniük, hogy Károly királyt tényleg boldoggá teszi új választottja, ez volt a fő oka annak, hogy a két gyermek végül befogadta őt a családba. 

Károly király nem engedett

Ám már akkor is egy feltételhez kötötték a családi békét: Károly király nem vehette volna el Kamilla királynét. A két fiú komoly érveket vonultatott fel kérésük mellett: nem szeretnék, ha a sajtó elkezdené összehasonlítgatni elhunyt édesanyjukat, és Károly király új párját. 

Károly király azonban nem tartotta meg az ígéretét, és végül hivatalosan is összekötötte életét Kamilla királynővel. Mostanra a hírek szerint már jobb a viszony a családtagok között, de valószínűleg teljes békülésre sosem kerül majd sor. 

via