Évekkel ezelőtt romlott meg Harry herceg kapcsolata a királyi család többi tagjával. Sok személlyel nem beszél, erről ő maga mesélt korábban egy interjúban. Most az egyik királyi szakértők elárulta, hogy Sussex hercege nagyon aggódik a családtagjai miatt.

Harry herceg a királyi család támadása miatt aggódik 

Sussex hercege és hercegnéje 2020-ban léptek ki a királyi családból. Az Egyesült Állomokba költöztek, azóta ők állják a saját költségeiket. Mivel bevételre volt szükségük, ezért dokusorozatot készítettek a Netflixre, és Harry herceg írt egy könyvet. Mindkettő valóságos támadás volt a királyi család ellen, ami most egyre jobban aggasztja a herceget. Legalábbis erről beszélt Tom Quinn, királyi szerző. 

Mivel Harry mostanra nagyon távol került a királyi család többi tagjának mindennapi életétől, állandóan paranoiás amiatt, hogy a „Cég” elárulja, vagy anélkül csinál dolgokat, hogy tudatnák vele, vagy olyan dolgokat terveznek, amelyek rosszul hatnak rá. 

A szakértő szerint Harry herceg egyre jobban retteg, mivel attól tart, hogy a királyi család valamilyen módon visszavág majd neki. Többször is támadta a monarchiát, a családtagok pedig egyszer sem reagáltak rá. Utóbbi nem meglepő, hiszen a királyi család tagjai még a pletykákat, álhíreket sem szokták cáfolni. Ennek ellenére Harry herceg tart az esetleges megtorlástól

Harry herceg a könyvében főként Kamilla királynét támadta, illetve sérelmezte azt is, hogy a királyi család minden esetben Vilmos herceg hírnevét védte. Sosem cáfolták a róla megjelenő információkat, pletykákat. Harry szerint feláldozták azért, hogy Vilmos herceg hírneve makulátlan maradjon. 


Via