A brit királyi család tagjairól sok videó készült, így a testbeszéd-szakértők és a rajongók is rendszeresen megvizsgálják a viselkedésüket. Bár Harry herceg és Meghan már nem élnek a reflektorfényben, egy korábbi videójukon igazán különleges dolgot vettek észre az emberek. 

Harry herceg ezzel a gesztussal bíztatja Meghant

Az említett felvétel még 2022-ben készült Erzsébet királynő temetése előtt, de csak most jelent meg az interneten. A rajongók persze azonnal rákattantak. Az említett videót azóta már rengeteg ember látta. A felvétel alapján a rajongók több megállapítást is tettek. 

A videón látszik, hogy Harry herceg bátorítóan Meghan Markle hátára teszi a kezét. A mozdulat nem véletlen, hiszen hosszú idő után ez volt az első alkalom, hogy Sussex hercegnéje ismét Angliában járt. Meghant pedig nagyon sokat bírálta a brit sajtó, ami még a mentális egészségére is hatással volt. 

Gondoskodik róla, hogy jól legyen. Biztonságban van. Ő a prioritása

– írta az egyik rajongó a videó alá. 

Nem ez az első alkalom, hogy a szakértők és a rajongók kielemzik Harry herceg és Meghan testbeszédét. Korábban már kiderült, hogy Meghan is mindig jelez Harry hercegnek, ha esetleg támogatásra van szüksége. Legtöbbször a karját érinti meg. 


Via