Régóta pletykálják, hogy hamarosan új vállalkozásba kezd Meghan Markle. Pár nappal ezelőtt bejelentést is tett, hogy elindul a wellness-lifestyle márkája, ami a American Riviera Orchard nevet kapta. A webshopban árult termékek listája kiszivárgott, mutatjuk a legfurcsábbakat! 

Ilyen lesz Meghan Markle márkája 

Nem újdonság, hogy a celebek saját márkával jelentkeznek, ott van Gwyneth Paltrow Goop webshopja, és Blake Lively is próbálkozott egy hasonlóval pár évvel ezelőtt, igaz utóbbi azóta már megszűnt. Meghan Markle is saját márkát indított, ami nem meglepő, hiszen korábban egy lifestyle blogot működtetett, ami saját bevallása szerint nagy szenvedélye volt. 

Több mint egy éve dolgozik ezen, és minden olyan dolog, ami közel áll a szívéhez – minden olyan dolog, amiért rajong

– mesélte a hercegné egy barátja a Page Sixnek. 

Az információk szerint az American Riviera Orchard kínálatában többféle termék megtalálható, mivel Meghan sok területet szeretne vele lefedni. Jöjjenek most a legkülönlegesebbek! 

Textil falvédők

Meghan weboldalán többféle termék lesz, többek között különféle textíliák. Éppen ezért kaphatóak lesznek textilből készült falvédők.

Hordozó táskák boroknak

Sussex hercegnéje sosem titkolta, hogy rajong a finom borokért, az egyik kedvence egy olasz vörösbor. Éppen ezért borokhoz kapcsoldó termékek is lesznek, többek között táskák és még tárolók is.

Ágyak házi kedvencek számára

A házaspárnak vannak állatai, többek között kutyáik. Így Meghan rájuk is gondolt, amikor elkészítette a márkáját, kaphatóak lesznek ágyak és párnák is, melyeket kedvenceknek alkottak. 


Via