A királyi család legnagyobb vágya lenne valószínűleg, ha Vilmos herceg és Harry herceg békét kötnének. A brit trónörökös azonban ultimátumot adott a fivérének, és csak egyetlen feltétellel hajlandó újra szóba állni vele. 

Ezt mondja egy szakértő

Ingrid Seward királyi szakértő szerint Vilmos herceg addig nem fogja Harry herceget közel engedni magához, amíg a testvére nem kér bocsánatot a történtekért. Az elmúlt években csúnyán megromlott a két fivér viszonya, sőt a botránykönyvében Harry állította, hogy Vilmos fizikálisan bántalmazta.

Ami Vilmost illeti, egyáltalán nem hajlandó Harryvel beszélni, amíg a testvére nem viselkedik úriemberként, és nem kér bocsánatot a szidalmakért

– mondta a szakértő, aki kiemelte, hogy Vilmosnak különösen fájtak a Katalin hercegnét ért bántások.

Nem találkoztak

Ingrid Seward szerint Vilmos dühös lehet azért, amiért élete egyik legnehezebb időszakában Harry herceg abban bízott, hogy tárt karokkal fogja várni.  A brit trónörökös feleségét januárban műtötték, Károly király pedig rákkal küzd, így elég sok gonddal küzd Vilmos. Harry herceg pedig abban reménykedett, hogy a látogatása alatt kíváncsi lesz rá a testvére. Vilmos azonban nem élt a lehetőséggel, pedig már a héten az első nyilvános eseményén is részt vett hosszú idő után. Harry herceg így hazautazott az Egyesült Államokba, a szülőhazájában pedig alig 24 órát töltött. Károly királlyal pedig röpke 30 percet töltöttek együtt.

Via