A királyi családnál sosincs nyugalom. Harry herceg azonban most csalódott, amiért nem töltöttek elég minőségi időt együtt Károly királlyal, amikor meglátogatta. A sussexi herceg hétfőn ült repülőre, miután kiderült, hogy a brit uralkodót rákkal diagnosztizálták.

30 perc volt az egész

Harry herceg és Károly király alig 30 percet töltöttek együtt a Clarence-házban kedden. Ezt követően a brit uralkodó Sandringhambe utazott, hogy pihenjen. Harry herceg pedig a csalódását fejezte ki, amiért nem tudtak több időt együtt tölteni. Másnap pedig már haza is utazott az Egyesült Államokba. Névtelen informátorok azonban állítják, hogy Károlyt megérintette a fia gesztusa, de ez a rövid idő együtt azt mutatja, hogy sok idő, mire a családi kapcsolatokat sikerül helyrehozniuk.

Ezt mondja egy szakértő

A Daily Mail munkatársa, Robert Jobson szerint egykor Károly és Harry között talán még jobb apa-fia kapcsolat volt, mint Vilmos herceggel, ám ez mára mind a múlt. 

A köztük lévő távolság mára odáig nőtt, hogy beszélgetéseik a múlt puszta visszhangjaivá váltak

– mondta Jobson.

Meghan Markle nélkül utazott

Harry herceg egyébként a héten Meghan Markle nélkül utazott az Egyesült Királyságba. A hercegné otthon maradt a gyerekeikkel: Archie herceggel és Lilibet hercegnővel. Azt nem tudni, hogy Harry herceg tervez-e újabb látogatást, amikor esetleg több időt is együtt lehetnek az édesapjával. Egyébként  Vilmos herceggel sem találkoztak az alig 24 órás látogatása alatt Londonba. 

Via