Károly király állapotával kapcsolatban újra és újra azt a hírt adja a palota, hogy az uralkodó jól van és szépen halad a kezelése. Mégis több olyan vészjósló jel is van, ami aggodalomra ad okot.

Károly király rosszabbul lehet

Amióta csak kiderült Károly király betegsége, Harry herceg azon van, hogy közelebb keüljön a családjához. Katalin hercegné rákdiagnózisának a híre pedig láthatóan még inkább arra ösztönzi a családtagokat, hogy béküljenek.

Vilmos és Katalin például megkérték Harryt és Meghant, hogy utazzanak az Egyesült Királyságba gyerekeikkel, és töltsenek együtt el néhány napot. Meghan Markle azonban hajthatatlan a kérdésben, hallani sem akar arról, hogy Archie és Lilibet Angilába menjen.

A legfrissebb hírek szerint Károly királynak is hasonló tervei vannak, állítólag nyárra meg szeretné hívni Harryt és családját Balmoralba, hogy találkozhasson végre az unokáival. Egy bennfentes úgy nyilatkozott a Mirrornak, hogy Károly király rájött, hogy túl rövid az élet, és úgy döntött, elsimítja a nézeteltéréseket Harryvel és Meghannal. Sőt, állítólag kétségbeesetten szeretne találkozni unokáival, akiket születésük óta csak néhányszor láthatott.

Via