Hamarosan elindítja az új vállalkozását Meghan Markle, ám kiderült, hogy más tervei is vannak a jövőre vonatkozóan. Az egyik éppen Archie herceget érinti, aki idén lesz 5 éves, és több nagy mérföldkövet is elérhet ebben az évben. 

Nagyot változik Archie herceg élete, így készül rá Meghan Markle

Harry herceg és Meghan legidősebb gyermeke idén lesz 5 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy iskolába megy. Az Egyesült Államokban a gyerekek 5-6 éves korukban kezdik meg az iskolát, így nagy valószínűséggel Archie herceg is most kezdhet majd iskolába járni. Arról nincs információ, hogy milyen intézményt választottak a szülők, de nagyon valószínűséggel olyan helyen tanulhat majd, ahol minden szükséges tudást megszerezhet. 

Meghan Markle korábban, egy 2022-es interjúban elárulta, hogy nagyon fontosnak tartják, hogy a gyerekek már kicsi koruktól kezdve elsajátítsák az etikettet. 

Mindig azt mondjuk neki: „A modor teszi az embert. Modor, modor, modor, modor, modor”

Bár Harry és Meghan nem közölték az iskola nevét, a szakértők szerint Montecitóban kezdheti meg a tanulmányait. Több remek iskola is van a környékükön, így logikus választás lenne a szülők részéről, ha valamelyik helyi iskolába íratnák a herceget. 

A 2024-es év abból a szempontból is különleges lehet, hogy Archie herceg látogatást tehet az Egyesült Királyságba. Pár hónap múlva megnősül Harry herceg egyik régi barátja, így nagy valószínűséggel a hercegi pár is ott lesz az esküvőn. Bár hivatalosan még nem jelentették be, sokak szerint Harry herceg és Meghan is meghívást kaptak, amit el is fogadnak majd. 


Via