Katalin hercegné a rákküzdelemben is csak azzal foglalkozik, hogy a családdal minden rendben legyen. 

Meghan Markle csalódást okozott

Az elmúlt években nem volt túl jó a viszony Katalin hercegné és Vilmos herceg, valamint Harry herceg és Meghan Markle között. Nem csoda, Meghan Markle és Harry herceg több interjúban, dokumentumfilmben és talkshow-ban is hangot adott annak, mennyire nincsenek jóban a másik párossal. 

Sem Erzsébet királynő, sem Fülöp herceg halála nem volt elég ahhoz, hogy ez megváltozzon, de nem elképzelhetetlen, hogy 2024 meghozza a várt fordulópontot. Katalin hercegné betegsége ugyanis mindent átírt, főleg, hogy a család amerikai fele szintén a sajtóból tudta meg a hírt. 

Katalin hercegnének nyugalom kell

A bennfentesek szerint, Katalin hercegné és Vilmos herceg meghívták magukhoz Meghan Markle-t és Harry herceget, mégpedig azért, hogy végre lezárják a konfliktusaikat, és béke legyen közöttük. Katalin hercegnét így is nagyon megviseli a betegsége, a rákkal való küzdelem, valószínűleg a nyugodt és stabil családi környezet nagyon fontos lenne neki. 

Ám ameddig nincs béke, attól kell tartaniuk, Meghan Markle és Harry herceg milyen személyes történettel állnak elő, ami sokat elvesz a népszerűségükből és jóhírnevükből. Ki tudja, talán mostanra ők is rájöttek, hogy az idő véges, és nem érdemes haragra pazarolni. 

via