Az elmúlt hetekben felpörögtek az események a királyi család körül! Károly király és Katalin hercegné betegsége alaposan felforgatta a szigorú menetrendet, ami szerint éltek a royalok. Arról nem is beszélve, hogy Harry herceg visszatért a képbe!

Harry hercegnek komoly tervei vannak

Attól kezdve, hogy Harry repülőre szállt, hogy meglátogassa beteg édesapját, mindenki csak azt találgatja, szakértők és rajongók egyaránt, hogy vajon mik lehetnek a herceg valós szándékai. Főleg, hogy ő volt az, aki kilépett a családból és Amerikába költözött, most pedig ő az, aki bejelentette, hogy szívesen besegítene a hivatalos ügyekben, amíg Károly király beteg.

A királyi szakértő, Tom Quinn szerint Harry herceg elkezdte unni montecitói életét, és szívesen lenne megint 'dolgozó királyi családtag', hiszen ő csak ehhez ért, egész életében erre tanították. A szakértő állítja, Harry ezt olyan komolyan gondolja, hogy ideiglenesen vissza is költözne Londonba. 

Azt  egyelőre nem lehet tudni, ehhez Meghan mit szólna, és valószínűleg Vilmos hercegnek is lenne hozzá egy-két szava, főleg, hogy a pletykák szerint a királyi család elutasította Harry segítségét.

Via