A királyi család szakértői már korábban is beszéltek arról, hogy a családtagok között mennyire szoros a kapcsolat. Ez különösen igaz Sarolta hercegnőre, és Pippa Middleton lányára, akik mondhatni legjobb barátnők. 

Ő Sarolta hercegnő legjobb barátnője 

Katalin hercegné szoros viszonyt ápol a családjával és a testvéreivel. Pippa Middleton különösen közel áll hozzá, hiszen a nővérek fiatalként is sok időt töltöttek együtt, ez azután sem változott, hogy mindketten férjhez mentek. 

Mivel nagyon sok időt töltenek együtt, így a gyerekek is közel állnak egymáshoz. Grace, Pippa lánya, és Sarolta hercegnő pedig legjobb barátnők. A lányok között kevés a korkülönbség, ezért mondhatni együtt nőttek fel. 

A lányokban több közös dolog is van, az egyik például, hogy mindketten viselik az Elizabeth nevet. Érdekesség, hogy ezt a nevet Katalin hercegné és Carol Middleton is viselik, így könnyen lehet, egy családi hagyományról van szó. 

Pippa és a családja Katalin hercegné betegsége során is támogatják a családot. Korábban is nagyon sok időt töltöttek együtt, de a diagnózis óta nagy valószínűséggel többet találkoznak. Ezt támasztja alá, James Middleton posztja is, amit az Instára töltött fel, egy közös képpel és pár megható sorral fejezte ki a támogatását. 


Via