Miután kiderült, hogy Katalin hercegné daganatos betegséggel küzd, az egész világ megrendült. Sokakat különösen azért érintett meg annyira mélyen a története, mert egy háromgyermekes édesanyáról van szó.

A hercegné már az állapota bejelentésekor elárulta, hogy Vilmos herceggel az jelentette a legnagyobb kihívást számukra, hogy megnyugtassák György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget.

A hercegné akkor megköszönte a sok jókívánságot, egyúttal azonban azt is elmondta, hogy a kezelések idejére visszavonul, hogy a családja körében gyógyulhasson. Úgy tűnik, azóta valóban minden lehetőséget megragad arra, hogy minél több időt töltsön együtt Vilmos herceggel és a gyerekekkel.

Katalin hercegné a családja körében gyógyul a leggyorsabban

A hercegné a videóüzenetében arra is kitért, hogy hosszú időbe telt, mire a januári hasi műtétje után felépült, majd a rákdiagnózisát követően eléggé megerősödött a kezelések megkezdéséhez, és erőt gyűjtött ahhoz, hogy beszéljen a gyermekeivel.

A 10 éves György herceg és a 8 éves Sarolta hercegnő már tisztában vannak azzal, hogy édesanyjukat most kímélniük kell, de az 5 éves Lajos herceg is szeretne a kedvében járni.

katalin-hercegne-cosmopolitan.hu
Forrás: Ashley Crowden / AFP / POOL

A walesi hercegi pár egy közeli barátja elárulta, hogy Katalin hercegnének hatalmas vigaszt jelentenek a gyermekei a kezelések alatt.

A gyerekek hihetetlenül erősek, Vilmos és Katalin pedig kifejezetten feltöltődnek mellettük. Nagyon fontos, hogy közösen kapcsolódhassanak ki, amikor csak tudnak.

Mint kiderült, György herceg és Sarolta hercegnő igyekeznek jókedvre deríteni a hercegnét, és minden lehetséges módon támogatják édesanyjuk gyógyulását.

A közeli források szerint a tavaszi szünet alatt sok időt töltött együtt család, ami mindannyiukra pozitív hatást gyakorolt.

via