Nem túlzás azt mondani, hogy az egész világot sokkolta, amikor Katalin hercegné március végén bejelentette, hogy rákot diagnosztizáltak nála. A szomorú hírt a hercegné egy videóüzenetben tudadta, azóta pedig ugyanúgy visszavonultan él és a gyógyulásra koncentrál, mint az előző hónapokban.

Mindenki arra kíváncsi, hogy van Katalin hercegné

A kérdésre a választ egy királyi szakértő adta meg a Mirrornak. Jennie Bond elárulta, hogy Katalin egyre jobban van, ami az optimizmusának és a családja támogatásának is nagyban köszönhető. 

A hercegi pár és a gyerekeik jelenleg Sandringhamben vannak, itt töltik a húsvéti szüneteket. A szakértő szerint ez elképesztően értékes időszak Katalin számára, véleménye szerint most csakis a férjével és a gyerekeivel foglalkozik, ami rengeteg erőt ad neki és feltölti.

Azt mondja, napról napra erősebb, így biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz, hogy újra kimehessen a szabadba - piknikezhessen, grillezhessen és részt vehessen a tengerparti sétákon

– mondta a szakértő, aki azt is hozzátette, hogy szerinte a hercegi pár most tudatosan nem is beszé a gyerekekkel Katalin betegségéről, igyekeznek felhőtlen, boldog pillanatokat átélni a tavaszi szünetben.

Via