Sokak számára a kávé a mindennapok része, és ha rákattintottál erre a cikkre, akkor minden bizonnyal te is azok közé tartozol, akik rendszeresen élvezik ezt az élénkítő italt. Van kedved játszani velünk egy kicsit? Hadd tippeljük meg 10 kérdésre adott válaszaid alapján, hogy...

...melyik kávé illik hozzád a leginkább!

Az alábbi tesztben 10 feleletválasztós kérdést találsz majd. Nem lesz szükség nagy fejtörésre egyik kérdésnél sem, sőt, minél kevesebbet filózol, talán annál jobb. Egyszerűen csak legyél őszinte magadhoz, és mindig azt a választ jelöld meg, amelyik szerinted a legközelebb áll a személyiségedhez! Ha valamennyi válaszodat megadtad, ajánlunk majd egy kávétípust, amit a tippünk szerint előszeretettel fogyaszthatsz... Eltaláltuk? Próbáld ki a tesztet!

Ha tetszett a teszt...

...akkor próbálj ki még egyet! Van egy friss, képes személyiségtesztünk, ami felfedi a sötét oldaladat, de ha maradnál a fentihez hasonló teszteknél, akkor engedd meg, hogy újabb 10 kérdésből azt is megmondjuk neked, hogy melyik Netflix-sorozat vagy melyik romantikus film illik hozzád a leginkább!