Minden számnak megvan a maga energiája és rezgése, ami hatással lehet akár az életedre is. A számmisztika szerint a születési évedben található számok is befolyásolhatják a sorsod alakulását, ezúttal azt nézzük meg, hogy a dátum utolsó számjegye milyen jelentést hordoz magával. 

8-as vagy 9-es szám

Ha születési éved 8-as vagy 9-es számra végződik, akkor te feltehetően nagyon magabiztos, erős jellem vagy. Nagyon fontos számodra a család, minden erőddel arra törekszel, hogy harmonikus kapcsolatokat alakíts ki magad körül. Neked a biztonság és a kényelem az első, éppen ezért, ha a célok eléréséről van szó, akkor nagyon kitartó tudsz lenni. 

6-os vagy 7-es szám 

Akiknek 6-ra vagy 7-re végződik a születési évük jellemzően mindig keresik a kalandokat és sosem utasíják el, ha lehetőségük kínálkozik felfedezni valami újat. Nagyon aktív, energikus személyek, akik kiváló vezetői képeségekkel rendelkeznek. Szeretnek versenyezni, ám annál is jobban nyerni. Tüzes, vonzó emberek, nem igazán bírják a magányt, jobban szeretik, ha emberek veszik őket körül, folyamatosan mozgásban vannak, ráadásul rendkívül ragaszkodnak a szeretetteikhez. 

4-es vagy 5-ös szám 

Ezek a személyek általában nagylelkűek, ragaszkodnak az elveikhez. Szeretik felfedezni a világot, elemezni az információkat. Ritka jó meggyőzőerő jellemzi őket, elképesztően kreatívak és szorgalmasak. Állandóan elfoglaltak, mivel a munkát tartják az energiájuk legjobb felhasználásának. Tele vannak önbizalommal, hűséges barátok, ők azok, akik sosem cselekszenek önös érdekből. Kiválóan dolgoznak csapatban, de az önálló feladatok elvégézésére is magas szinten alkalmasak. Sokszor viszont elkövetik azt a hibát, hogy több dolgot vállalnak be, mint amennyit képesek lennének ellátni. 

2-es vagy 3-as szám 

Akiknek 2-esre vagy 3-asra végződik a születési éve általában nagyon kedvesek és bájosak, mások igazán szerethetőnek tartják őket. Nagyon együtt tudnak érezni, az életben viszont talán egy kicsit könnyelműek. Mindeközben viszont okosak, intuitívak és kreatívak, remek kommunikációs készségekkel rendelkeznek. Jó szervezők, ráadásul minden helyzetben higgadtak tudnak maradni, igyekeznek mindig mindenre megtalálni a legegyszerűbb megoldást. 

0 vagy 1-es szám 

Ezek a személyek nagyon függetlenek, önállóak és erős jellemek. Szeretik önmagukat, de ez nem jelenti azt, hogy önzők, sőt, nagyon is törődnek másokkal. Általában elég visszafogottak, de az álláspontjuk mellett mindig rendíthetetlenül kiállnak, viszont nem restek bevallani, ha tévedtek valamiben. A rendre törekszenek, az egyensúly megteremetése a céljuk. Pontosan tudják, mit akarnak, elszántak, a kudarcokat kihívásnak tekintik. A problémákat könnyen megoldják, nem félnek a magánytól. Tudatosan vagy tudat alatt vágynak a luxusra és a pénzre. 

(via)