Tudtad, hogy a keresztneved első betűje igazán meglepő részleteket árulhat el a jellemedről? A név első betűje különleges rezgést hordoz, hihetetlen ereje van, ami aztán az egész életed során végigkísér. Minden betűnek megvannak a maga sajátosságai, melyek nagyon érdekes dolgokat árulhatnak el a személyiégről. 

A szakértők úgy gondolják, hogy akinek A betűvel kezdődik a neve az nagyon bátor, magabiztos és elhivatott személy, általában nagyon logikus gondolkodással bír. Az A betűvel kezdődő nevek tulajdonosai gyakran kerülnek vezető pozícióba, vállalkozásaikat általában sikerre viszik. 

B

Akiknek B betűvel kezdődik a neve rendszerint nagyon óvják a magánéletüket, az is megeshet, hogy még a közösségi oldalakat sem használják. Háttérbe húzódó személyek, akik nem szeretik a konfliktusokat, vitákat. 

C

A C-vel kezdődő nevek gazdái motiváltak és imádnak társaságban lenni, egyedül nem is érzik túl jól magukat. Hűséges típusok, akik mindig kiállnak a saját igazuk mellett, a bajban pedig mindig lehet rájuk számítani. 

D

Akiknek D betűvel kezdődik a nevük szinte mindig a szabályok szerint élnek. Saját döntéseket nem vagy csak nagyon nehezen hoznak meg. Mindent jó előre elterveznek, ehhez pedig tartják is magukat. Ha valami nem úgy alakul, hogy ők előre kitalálták hajlamosak lehetnek pánikba esni. 

E

Az E betűvel kezdődő nevek tulajdonosai hatalmas képzelőerővel bírnak, emiatt pedig nem kizárt, hogy kreatív vonalon találják meg a számításaikat. Rendszerint színészek, írók, újságírók, modellek lesznek belőlük. 

Ha a te neved is F betűvel kezdődik, akkor feltehetően kedves, bájos és nagyon gondoskodó személy vagy, akinek nagyon fontosak a szerettei. Egy dolgot utálsz csak nagyon, ha átvernek, a hazugság nálad főben járó bűn. 

A G-vel kezdődő nevek gazdái mindig a legtöbbet próbálják meg kihozni magukból, igazi maximalisták. Hatalmas elvárásaik vannak mind másokkal, mind pedig saját magukkal szemben, ezeket az elvárásokat pedig nagyon nehéz megugrani. Kritikusak, képesek bármiben hibát találni, azonban, ha ők nyúlnak mellé, akkor gondolkodás nélkül vállalják a felelősséget a tetteikért. 

A H betűs nevekhez tartozó személyek kicsit idealisták, akik számára az okozza a legnagyobb örömet, ha másokat boldoggá tehetnek. Felelős jellemek, akiknek céljuk egy szebb jövő kialakítása. 

Ha I betűvel kezdődik a neved, akkor nyitott, határozott és barátkozó személy vagy. A szerelem nagyon fontos a számodra, a partneredért bármire képes vagy. 

J

A J betűs keresztnevek tulajdonosai nagyon ambíciózus alkatok, folyamatosan újabb és újabb célokat tűznek ki maguk elé. Tele vannak energiával, szeretnek utazni, új dolgokat kipróbálni. 

Akiknek K betűvel kezdődik a neve kicsit titokzatos jellemek, de közben tele vannak szenvedéllyel és motivációval. A játszmákat nem szeretik semmilyen fronton, a párkapcsolat terén különösen nem. 

Ha neked is L betűvel kezdődik a neved, akkor valószínűleg elég kreatív személy vagy, akinek nagyon fontos az önmegvalósítás. Kíváncsi vagy mindenre is, imádsz tanulni és fejlődni. 

M

Az M betűs nevek gazdái általában nagyon megbízhatóak, keményen dolgoznak és tudják, mi az alázat. Mások véleménye nem igazán érdekli, néha nehezen nyílnak meg, az érzéseiket magukba temetik. 

Ha N betűvel kezdődik a neved, akkor te bizony a teljes szabadság híve vagy. Kalandvágyó természetednél fogva imádsz utazni, mindeközben pedig erős a képzelőerőd. Szeretsz beszélgetni, de jó hallgatóságnak is bizonyulsz, néha viszont túl érzelmesre veszed a figurát. 

Az O betűvel kezdődő nevek tulajdonsosai tudatos személyek, viszont csak azokkal a dolgokkal hajlandók foglalkozni, ami tényleg érdekli őket. Nem fektetnek valami olyasmibe energiát, ami távol áll tőlük, ez igaz lehet a munkára, de akár a kapcsolatokra is. Ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni, mondják. 

A P betűvel induló nevek gazdái nagyon kíváncsiak, imádják az újdonságokat, jó a humoruk. Szeretnek társaságban lenni, általában sok barátjuk van. A botrányoktól viszont próbálnak távol kerülni, nem keresik a bajt. 

Akiknek R betűvel kezdődik a nevük nagy eséllyel nagyon társaságkedvelő személyek. Szeretnek törődni a külsejükkel, megjelenésükkel, nagyon adnak a szépségre. Nyitott, kedves, átgondolt egyének, akik előbb alaposan átgondolják, mit is mondanak ki. 

A szakértők úgy vélik, hogy az S betűvel kezdődő nevűek nagyon alázatosak, illetve romantikus személyek, akiknek nagyon fontos a párkacsolat, a szerelem. Hajlamosak lehetnek a társfüggőségre is, ami a baráti kapcsolataik során is megnyilvánulhat.

Ha Te betűvel kezdődik a neved, akkor te diplomatikus alkat vagy, aki nagyon jól kommunikál másokkal. A T keresztnevűek gyakran lesznek ügyvédek vagy éppen politukosok. 

Az U betűsök nyitott személyiségek, akik mindig azon munkálkodnak, hogy másoknak jó legyen. Ezzel viszonyt megesik, hogy a saját igényeiket háttérbe szorítják. 

V

Ha V betűvel kezdődik a neved, akkor lehet, hogy egy kicsit introvertált vagy. A munkádban viszont elhivatottság és nagyon nagy szorgalom jellemez. 

A Z keresztnevű személyek nagyon energikusak, szeretnek és jól is tudnak beszélni. Szeretik maguk irányítani a dolgokat, sokszor kerülnek vezető pozícióba. 

(via)