A Jóbarátok még manapság is az egyik legnépszerűbb sorozat, pedig az utolsó részt 2004-ben vetítették. A rajongók rendszeresen újranézik az epizódokat, miközben nem is sejtik, hogy a kedvenc sorozatuk, illetve a kedvenc karakterük milyen sok dolgot elárul róluk. 

Ki a kedvenced a Jóbarátokból? Sok dolgot elárul rólad 

Tény, hogy a Jóbarátok sikere együttesen köszönhető a 6 főszereplőnek és a karaktereknek, de bizonyára neked is van kedvenced. Ha igen, akkor gondold át, hogy ki a kedvenced, és olvass tovább, mert eláruljuk a legjellemzőbb tulajdonságaidat

Chandler Bing 

Ha Chandler Bing szellemes humorérzéke és szarkazmusa a kedvenced, akkor értékeled az okos viccelődést és az intellektuális humort. Ha Chandler a választásod, akkor valószínűleg éles eszed van, és szereted a játékos tréfát. Gyorsan tudsz reagálni minden szituációban, és gyakran te vagy a társaság középpontja, aki mindenkit nevetésre bír. 

Rachel Green

Ha Rachel Green a kedvenc karaktered, valószínűleg rezonálsz az ambiciózus természetével. Nagyra értékeled a függetlenséget, a stílust és az erős munkamorált. Csakúgy, mint Rachel, te sem félsz az álmaidat kergetni és alkalmazkodni az új kihívásokhoz. Ha visszatekintesz az életedre, hihetetlen utazás áll mögötted, amely tükrözi óriási fejlődésedet.

Monica Geller 

Monica Geller perfekcionizmusa és kényszeres hajlamai vonzóvá teszik karakterét azok számára, akik csodálják a szervezettséget és a tisztaságot. Ha Monica a kedvenced, valószínűleg erős a felelősségérzeted, és szereted átvenni az irányítást a helyzetekben. Csakúgy, mint Monica, valószínűleg te vagy „a ragasztó, amely összetartja a csoportot”.

Phoebe Buffay

Phoebe Buffay különc és szabad szellemű személyisége vonzza azokat, akik értékelik a kreativitást, a kedvességet és egy kis szeszélyt az életben. Ha Phoebe a kedvenc karaktered, akkor valószínűleg együttérző és nyitott személyiség vagy. 

Joey Tribbiani

Joey Tribbiani humora, az ételek iránti szeretete és egyszerű életszemlélete azoknak szól, akik szeretnek a pillanatban élni, és örömüket lelik az apró dolgokban. Ha Joey a kedvenced, valószínűleg könnyed vagy, és minden helyzetben megtalálod a humort.

Ross Geller 

Ross Geller intelligenciája, kíváncsisága és strébersége elbűvöli azokat, akik értékelik a tudást. Ross egyike azoknak a karaktereknek, akik nagyra értékelik barátaikat, és ezt olyan gyönyörű gesztusokon keresztül mutatják meg, amelyek senki másnak nem jutnak eszébe. A családot és az elkötelezettséget is értékeled.


Via